iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Foto's bekijken op fotobank (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/38512-foto-s-bekijken-op-fotobank.html)

Masquerate 02-07-09 00:43

Foto's bekijken op fotobank
 
Tijdens mijn vakantie maak ik foto's met mijn digitale camera. No enige tijd raakt de geheugen kaart vol en plaats ik mijn geheugenkaart in een soort externe drive met een card reader. (de fotodata bank...ik weet er geen beter woord voor !! :-) ).

Ik kan die foto data bank als een USB1 device in elke computer stoppen (net zoals dat met een usb stick kan).

Wat ik graag zou willen is met mijn iPhone zien of de foto's ook daadwerkelijk op de foto databank staan voordat ik mijn geheugenkaart leeg maak. Dus iPhone kabeltje in de usb-poort van de foto databank en foto's kijken die op de foto databank staan.

Dit lijkt mij een mooie App, maar ik vraag me af of zo'n applicatie technisch mogelijk is met de nieuwe mogelijkheden van OS 3.0 en of Apple dat ook zou toelaten.

Volgens mij zou dat laatste niet echt een probleem hoeven te zijn want als ik het goed heb begrepen kan je altijd je eigen applicatie bouwen en op je iPhone zetten.

Is er iemand die enig idee heeft of mijn "Foto Databank" applicatie mogelijk is ?

Eddy

danielpunt 02-07-09 01:34

Het kan als toegang hebt tot het Made for iPhone/iPod programma waar mee je dus ook de hardware API's kan gebruiken voor accessoires

Masquerate 02-07-09 18:49

Bedankt voor je reactie. Moet ik dan maar gaan uitzoeken. Heb al even snel naar het "made for iPod iPhone" programma gekeken. Zal eerst maar eens aanmelden als developer en iets eenvoudigs maken. Als er meer tips zijn hoe ik mijn idee kan aanpakken hoor ik dat graag.

Eddy

Rimshaker 02-07-09 20:34

Ik zoek ook zo'n app, maar dan zonder fotobank ertussen. Nu de gsm's tegenwoordig toch genoeg ruimte hebben zou ik het liefste een kabeltje van gsm naar fotocamera doen en de foto's op de gsm back-uppen en vooral ook bekijken. Bestaat, of kan zoiets of is het ijdele hoop? Het zou dan ook weergave van raw bestanden moeten ondersteunen.

Rimshaker 01-05-10 13:12

In dit ding AirStash kunnen enkel SD-cards gestopt worden, is iemand ervan op de hoogte of er iets vergelijkbaars is voor compact flash geheugenkaarten die in veel spiegelreflexcamera's gebruikt worden?

Kan een iphone ook RAW-foto bestanden tonen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:58.