iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Inzage voorwaarden (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/42484-inzage-voorwaarden.html)

jmulder 26-08-09 19:19

Inzage voorwaarden
 
Hallo,


Inmiddels is het bekend dat Apple een slim spelletje heeft gespeeld door de voorwaarden pas kenbaar te maken nadat je 90 dollar hebt betaald.
Omdat ik dit niet wil, omdat ik denk dat mijn idee afgekeurd kan worden op hun voorwaarden, wil ik graag de voorwaarden in kunnen zien voordat ik betaal!! Ben toch een echte Hollander!


Wie kan mij helpen??

gadgetman 26-08-09 19:44

https://forum.iculture.nl/f80/i...phone-sdk.html

heb je hier wat aan ?

jmulder 26-08-09 19:55

Hartelijk dank voor je reactie. Denk alleen niet dat dat is wat ik exact bedoel! Waar het om gaat is dat wij een app willen ontwikkelen waarbij we gaan werken met een betalingssysteem. We weten nu dus niet of Apple dit goed gaat keuren. Om veel werk te voorkomen willen we dus vooraf de voorwaarden in zien om te beoordelen of het wel of niet mag! Wij weten dat Apple een eigen betalingssysteem hanteerd, maar weten dus niet of we hier ook gebruik van mogen maken!?!?!

Frog 26-08-09 22:31

Je mag volgens mij geen betaalmethodes buiten de appstore gebruiken. Je kan de meeste dingen alleen wel op een slimme manier oplossen (bijv. een abbonement d.m.v. in-app purchases).

Matisse 27-08-09 10:22

De iPhone SDK Agreement is beschikbaar zonder te betalen. Je hebt minimaal wel een gratis iPhone developer account nodig. De specifieke regels die ze gebruiken om al dan niet een app te rejecten is zelfs voor betalende developers niet beschikbaar, maar kort samengevat: geen rechtstreekse concurrentie met Apple apps en AT&T services en geen porn.

Whacko 28-08-09 11:10

Als je kijkt naar applicaties als Salesforce of Epocrates, daar moet je geloof ik ook een abonnement voor hebben en die zijn al sinds het begin op de iPhone. En die hebben ook hun eigen betalingssysteem.
Via in-app purchases is best makkelijk te realiseren, heb het zelf ook gedaan. En is voor de gebruiker ook makkelijker. En die krijgt dan ook maar 1 rekening.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:45.