TabBar Controller : More... Tab

TabBar Controller : More... Tab discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Als je zes view controllers toevoegd aan de UITabBarController verschijnt vanzelf de [More...] Tab. Nu is dit natuurlijk erg handig, maar weet iemand hoe ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 September 2009, 17:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Berichten: 113
Standaard TabBar Controller : More... Tab

Als je zes view controllers toevoegd aan de UITabBarController verschijnt vanzelf de [More...] Tab. Nu is dit natuurlijk erg handig, maar weet iemand hoe ik die tekst en de teksten van z'n subschermen kan aanpassen zodat daar nederlandse teksten komen te staan als Meer, Wijzigen, Configureer, Gereed, etc.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 September 2009, 17:58
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Dan moet je in je xib aangeven dat het om een Nederlandse versie gaat. Hier staat een tutorial.
  #3  
Oud 23 September 2009, 18:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Berichten: 113
Standaard

Hey Frog, bedankt voor je reactie. De tutorial heb ik ook gezien en gevolgt alleen die lost mijn probleem helaas nog niet op.

Naast dat ontwijk ik xib het liefst zo veel mogelijk, ik doe alles met code.

De meeste tutorials zeggen dat ik gewoon alles met NSLocalizedString(); moet doen, maar daarvoor moet ik dus ook toegang hebben tot de titel van de tabbar item [More...]. In de Nu-Applicatie en de 9292OV applicatie lukt het ze blijkbaar wel. Zou ook graag willen weten hoe, zit al heel lang te knoeien met UITabBarController, UITabBar, UITabBarItems, items, en noem het maar op.

De titel in het More scherm is me wel al gelukt met
Citaat:
theTabBarController.moreNavigationController.topViewController.navigationItem.title = NSLocalizedString(@"Meer", "");

Laatst gewijzigd door markvwijnen; 23 September 2009 om 19:43.
  #4  
Oud 23 September 2009, 20:10
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Misschien een domme vraag, maar heb je je iPhone(simulator) wel op Nederlands gezet?
  #5  
Oud 23 September 2009, 20:13
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Berichten: 113
Standaard

Heb zowel de taal als de regionotatie op Nederlands gezet, helaas veranderd dat niks Andere ideeen?
  #6  
Oud 23 September 2009, 22:54
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Geen idee. Ik zal morgen of overmorgen (wanneer ik tijd heb) ook even kijken.

Ik zag dit net toen ik in Google zocht. Lost dat je probleem op?

Laatst gewijzigd door King1987; 23 September 2009 om 23:03. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #7  
Oud 24 September 2009, 21:11
danielpunt's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 87
Standaard

ik zat met het zelfde, en heb toen een lege localisatie voor Dutch gemaakt en nu staat er bij meer ipv more.

het enige waar ik nog mee zit is dat in een UISwitch er geen I en 0 maar AAN en UIT staan. dat eerste is gebruikelijk op een Nederlandse iPhone, maar kan ik niet voor elkaar krijgen. Trein doet het overigens wel goed op mijn Engelstalige iPhone met die switches
  #8  
Oud 28 September 2009, 14:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2009
Berichten: 113
Standaard

Hey Frog,

Was een weekendje weg, maar inmiddels weer aan de slag. Inderdaad een lege localization file zorgde dat alles in het Nederlands gezet werd.

Het enige wat ik me dan afvraag is hoe 'Trein' ervoor gezorgt heeft dat je binnen de applicatie van taal kan wisselen. (Ook al moet je daarvoor je applicatie herstarten)
  #9  
Oud 1 October 2009, 19:11
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Werkelijk geen idee... Misschien kan je de ontwikkelaar van trein een mailtje sturen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tabbar en ViewDidUnload Robbee Ontwikkelen voor iOS 3 28 January 2011 21:06
UIWebView en TabBar laden imosed Ontwikkelen voor iOS 3 12 January 2011 18:05
Tabbar in een WindowBased App iMidas Ontwikkelen voor iOS 1 10 January 2011 22:40
Tabbar laten verdwijnen en verschijnen celaeno2 Ontwikkelen voor iOS 6 10 April 2010 23:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:51.