iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   App die waarschuwd 10 sec voor einde belminuut? (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/71339-app-waarschuwd-10-sec-voor-einde-belminuut.html)

sys50000 09-09-10 17:46

App die waarschuwd 10 sec voor einde belminuut?
 
Is er een app die 10 seconden (instelbaar) voor het einde van een hele belminuut een signaal (instelbaar piep/tril) kan geven? Zo kun je kosten besparen op bundels die op hele belminuten afrekenen.

Of kan iemand die misschien ontwikkelen? Is vast veel vraag naar nu er steeds meer providers afrekenen op hele belminuten.

't Idee is gratis. Succes.

dododedodonl 10-09-10 23:15

Lijkt me onmogelijk voor de iPhone... Tenzij je nu (ben niet helemaal op de hoogte van het huidige SDK) een gesprek kunt starten vanuit een app... En daarmee tegelijk een timer (andere thread) kan laten lopen...

Whacko 13-09-10 20:35

je zou inderdaad een app kunnen bouwen waarmee je een gesprek kunt starten. Dan wachten tot je een ApplicationWillResignActive event krijgt, en dan een timer starten. (helaas weet je niet precies wanneer de verbinding tot stand komt, als de persoon lang wacht met opnemen). Aangezien je in iOS 4.x op de achtergrond kunt blijven draaien, zou die timer doorlopen.
Wat ik echter betwijfel, is of je geluid kunt afspelen tijdens een gesprek. Volgens mij "mute" de iphone elk geluid, zodra je aan het bellen bent.

sukk1e 14-09-10 09:10

Wil je dat echt hebben vraag ik me af?
Als je belt, ook al is het snel, dan heb je niet echt tijdbesef en dan voel je ineens je iPhone trillen en zou je moeten ophangen. Wie weet zit je dan net nog binnen een zin te spreken.
Misschien dat andere het niet erg vinden om ineens een gesprek te beëindigen.
+ als je een lang gesprek voert, wil je echt hebben dat om de minuut zon ding weer begint te trillen of muziek te maken?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:33.