iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Oefenbestanden boek "Iphone Apps Programmeren" (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/79467-oefenbestanden-boek-iphone-apps-programmeren.html)

jurrian 07-12-10 09:36

Oefenbestanden boek "Iphone Apps Programmeren"
 
Hoi allemaal,

De Sint heeft me afgelopen weekend het boek "Iphone Apps Programmeren" van Easycomputing gegeven.

Nou staat in de inleiding van het boek dat je via de website van Easycomputing de oefenbestanden en voorbeeldbestanden kan downloaden. Helaas zijn alle links op de website van Easycomputing uitgeschakeld. Uiteraard heb ik geprobeerd om ze per mail of telefonisch te benaderen maar zonder resultaat. Nu blijkt dat de firma Easucomputing waarschijnlijk financiele problemen heeft. Kortom, ik kan niet aan de oefenbestanden en voorbeeldbestanden komen.

Via deze weg hoop ik dat hier iemand is die dit boek ook heeft en deze bestanden al eerder van de site gehaald heeft. Zou je deze ook kunnen delen?

Groet,


Jurrian

tne7laa 24-12-10 16:34

Ik heb ook het boek en ben naarstig op zoek naar de bestanden. De links op de site doen het niet (meer).
Thnx.

tne7laa 25-12-10 11:56

Nog maar eens een post.
Ben er achter gekomen dat het een erg slecht boek is. Naar mate je vordert in het implementeren van de code, heeft de auteur steeds meer last van vergeetachtigheid. Er wordt bijv. vrolijk vergeten te noemen dat er belangrijke classen aangemaakt moeten worden.
Gelukkig heb ik via de Duitse uitgave van het boek de Duitse bij behorende code kunnen downloaden, om zo de missende puzzelstukjes aan te vullen.
Stuur me even een bericht dan kan ik evt. helpen aan de complete code.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:10.