iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Idee voor een tweak. (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/91125-idee-voor-tweak.html)

djico 16-05-11 19:37

Idee voor een tweak.
 
Hallo,

Ik bedacht me laatst iets wat me handig lijkt om zelf te hebben als tweak. Het gaat dus niet om een app, dus ik weet niet zeker of ik het hier mag posten. Ik zou er zelf graag instorten als ik niet op school zat en het al druk zat heb. Mijn idee is (volgens mij) vrij simpel te maken, maar ik zou niet weten wie ik moet vragen. Vandaar de post, als iemand weet naar wie ik het zou kunnen sturen of zelf de moeite zou willen nemen zou ik heel blij zijn (niet alleen ik maar vele met mij).

Het idee is eigelijk, om net zoals een Blackberry een soort notificatie lampje te hebben op je iphone. Ik heb al eens eerder gezien dat de flitser gebruikt werd, maar dit lijkt me onpraktisch. Het lijkt me vooral handig als je je iphone even niet bij de hand hebt gehad, en dan van een afstand kan kijken of het de moeite waard is je iphone op te pakken.

Ik dacht dus aan een soort lampje, dan is mijn vraag: is het mogelijk om maar een paar pixels op te laten lichten en de rest uit te laten, anders is je batterij zo leeg.

Dat je dus een wit puntje op je beeldscherm hebt als je een notificatie hebt, net zoals een BB.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, het zou leuk zijn als het er komt.

Groetjes,
Dico

Bomans 17-05-11 09:08

Tja, laat je idee hier achter, misschien komt het er ooit wel ...

Mvdl 17-05-11 15:10

Een paar pixels op laten lichten heeft geen zin om energie te besparen, de pixels van je iPhone LCD stralen, anders dan bij OLED of plasma, zelf geen licht uit maar worden verlicht door een backlight, dit backlight staat aan of uit.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:54.