Outlets in interface builder.

Outlets in interface builder. discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, ik ben bezig met tutorials te volgens alleen het lukt niet. Als ik deze tutorial volg en ik typ alles precies over komen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 July 2011, 14:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2011
Berichten: 15
Standaard Outlets in interface builder.

Hallo allemaal,

ik ben bezig met tutorials te volgens alleen het lukt niet. Als ik deze tutorial volg en ik typ alles precies over komen er bij hem in de interface builder allemaal outlets te staan.

Alleen als ik dit doe staat er bij mij niks, doe ik iets fout?

Mvg,
Wesleyyyy
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 July 2011, 17:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Heb je de .h file waar je de outlets in declared wel eerst opgeslagen voordat je in interface builder verder gaat? Anders zal deze ze niet laten zien.
  #3  
Oud 18 July 2011, 18:44
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2011
Berichten: 15
Standaard

Ja, ik zal het dadelijk is op een andere computer proberen.

EDIT: Nee op de andere computer krijg ik het ook niet te zien.

Laatst gewijzigd door Wesleyyyy; 18 July 2011 om 19:01.
  #4  
Oud 23 July 2011, 13:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Met welke Xcode programmeer je? Ik had namelijk vroeger met Xcode 3 hetzelfde probleem. Ik moest toen iedere keer mijn Classes Reloaden (File >> Reload Classes oid).
In Xcode 4 heb ik het probleem niet meer, maar misschien dat jij zo'n probleem nu hebt.
  #5  
Oud 30 July 2011, 13:31
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2011
Berichten: 15
Standaard

Bump;

Als ik een nieuw project maak, dan krijg je een xCode scherm als ik dan alles intyp doet hij het wel, maar als ik dat scherm wegklik en naar de map ga en dan alles intyp doet hij het niet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Terug naar low res in Interface Builder nop Ontwikkelen voor iOS 0 1 April 2011 10:37
Hulp nodig met Interface Builder! Developer Ontwikkelen voor iOS 39 15 October 2010 17:12
Waar staan de Outlets en Actions in IB? Jelle Ages Ontwikkelen voor iOS 10 21 October 2009 13:26
Theme builder tukker Jailbreak apps en thema's 9 23 June 2008 13:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:15.