iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Als Apple Dev registreren (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/99963-apple-dev-registreren.html)

iFajar 05-10-11 17:16

Als Apple Dev registreren
 
Hallo!

IK heb sinds kort een iMac in huis en ben er erg tevreden mee! Nu was ik al een tijdje bezig om xcode en al die stuff te leren. Ik wil een spelletje maken om mijn skills te trainen maar testen kan ik nu alleen in de iPhone simulator. Ik wil daarom een Developer program aanschaffen maar dit kan alleen met een credit card? Die heb ik namelijk niet... Nou vraag ik mij af of je dat ook met en prepaid creditcard (zoals 3vcash.nl) kan aanschaffen? Hoe zit dat dan wanneer je je app gaat verkopen? Zover ben ik nog niet, maar ben wel benieuwd. Want volgens mij kan je geen geld storten op zo'n prepaid CC.
Alvast bedankt!

iFajar :)

Whacko 05-10-11 17:44

Met de prepaid debitcard van MoneyBookers.com gaat het in ieder geval gewoon.

vivianv 05-10-11 19:42

Je kan met 3V cash iig niet rechtstreeks geld storten vanaf je echte bankrekening. Terugboeken naar een rekening kost €10, overboeken naar een andere 3V Cash rekening €2,50 en ik weet niet of het mogelijk is om er door derden geld op te laten zetten. Is het niet mogelijk om met je bestaande apple ID te registreren? Want dan heb je geen creditcard nodig, hooguit een andere betaalbron.

iFajar 05-10-11 20:21

Bedankt voor jullie reacties! Ik heb het al geprobeerd met mijn apple id, maar krijg dan een scherm waar ik mijn CC gegevens moet invullen. Ik ga zeker moneybookers bekijken! Bedankt voor de tip!

Rub147 07-10-11 17:04

Paar weken geleden heb ik via developer.apple.com een developer account geregistreerd en betaald door middel van m'n gewone rekening, werd gewoon als optie aangegeven.

Whacko 07-10-11 17:13

@Rub147 hmm misschien hebben ze het eindelijk aangepast. Ik weet dat het vroeger kon door een truukje uit te halen: eerst iets anders via de apple store in je winkelmandje gooien, daarna via de developer portal de Deeloper License in je mandje gooien. Dan gaan afrekenen, en het andere item eruit gooien. Dan bleef de mogelijkheid om met vooruitbetaling te betalen erin staan. Maar heb het toen niet geprobeerd, omdat het dan langer duurt voordat ze je gegevens geverifieerd hebben.

Blijkbaar is de optie er niet altijd, anders had iFajar het wel gedaan lijkt me :P


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:43.