iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 1e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f135/apple-tv-1e-generatie/)
-   -   Geen beeld op van een apple tv (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f135/apple-tv-1e-generatie/82826-geen-beeld-op-apple-tv.html)

Sjef Cooijmans 20-01-11 11:56

Geen beeld op van een apple tv
 
:(Wie kan me helpen?
Ik zal eerst de situatie beschrijven.
Een imac met itunes, waaraan een timecapsule( kabel) hangt en via ethernet kabel ook een apple tv (ATV) met een remote. Aan de ATV hangt een TV , in dit geval een B& O Beovison 10, daarbij 4 airports verdeeld door het huis.
Itunes is zo ingesteld dat de bilbliotheek in itunes naar de ATV wordt gestreamd 1 op 1copy.
Ik heb wel een probleem.
1. ik krijg de apple remote niet gekoppeld aan aan de apple tv, als ik de 220v van de apple tv afhaal en daarna weer aansluit , zie ik ± 2 minuten het menu, waarin niet inkom, ik heb echt alles al geprobeerd.
Daarna verschijnen er in willekeurige volgorde foto's over scherm als screensaver , foto's zijn de foto's die op de apple tv staan.
Ik kan dus niet in het menu om de foto's en film te streamen, echt een raadsel !! Daarnaast zou het moeten kunnen, als er een nummer afgespeeld wordt via itunes, dat de "cd hoes " op het beeldscherm verschjnt van de tv , ook dat gebeurd niet. De ATV laat zich niet benaderen.
2.Ik kan zowel via de Ipad als de ipone4 , via applicatie "remote " itunes streamen, geen probleem. Itunes moet hierbij op de Imac wel aanstaan.
Is het mogelijk om de muziek op de ATV via ipad/iphone aan testuren zonder dat daarbij de Imac met itunes aan moet staan ? misschien een domme vraag, ik stel 'm toch.
Vriendelijke groet, Sjef Cooijm@ns

Sjef Cooijmans 25-01-11 12:36

Alles werkt weer , bedankt voor jullie advies !


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:21.