Ethernetpoort Apple Tv

Ethernetpoort Apple Tv discussie in Apple TV - 1e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de eerste generatie Apple Tv staan onder mijn tv. Ook heb ik een Humax digitale decoder. Nu hangt de Apple Tv draadloos in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 1e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2011, 10:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 77
Standaard Ethernetpoort Apple Tv

Ik heb de eerste generatie Apple Tv staan onder mijn tv.
Ook heb ik een Humax digitale decoder.

Nu hangt de Apple Tv draadloos in mijn netwerk.
En nu wil ik mijn Humax ook in mijn netwerk opnemen.
Alleen heeft deze een Ethernetaansluiting.

Is het mogelijk om de Humax aan te sluiten op de Ethernetpoort van de Apple Tv zodat ik hem in mijn netwerk kan gebruiken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2011, 10:42
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Dat geef ik een kleine kans van slagen. Ik zou niet weten hoe dat moet. Je hebt geen mogelijkheid om een kabel te trekken? Anders moet je een wireless bridge aanschaffen.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 23 June 2011, 10:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 77
Standaard

Die mogelijkheden heb ik wel maar om het zo minimalistisch te houden zou het mooi zijn om het zonder extra's werkend te krijgen.

De Humax is alleen te benaderen via FTP dus hij hoeft niet in verbinding met het internet te staan oid.
  #4  
Oud 23 June 2011, 10:57
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Dit geeft google: use apple tv as wireless ethernet bridge - Google zoeken
Misschien dat het toch kan...
  #5  
Oud 23 June 2011, 11:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 77
Standaard

Kijk dat geeft hoop.
Dan kan ik dat eens proberen.
Nu moet ik nog 1 ding hebben.... tijd.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apple-event ter ere van 10jaar Apple store Londonforever Chat en geruchten 0 18 May 2011 21:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:48.