iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Synchrone weergave iPod touch 4G (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/106398-synchrone-weergave-ipod-touch-4g.html)

iTompie 06-12-11 15:16

Synchrone weergave iPod touch 4G
 
Ik ben van plan een Apple TV (2e generatie) te bestellen, maar ik vroeg me af of dat synchrone weergave ook werkt op een iPod touch (4e generatie). Uiteraard kan ik altijd, als ik het echt wil (is namelijk geen must) zo'n splitter-kabel kopen, maar het zou opzich geinig zijn als het draadloos zou werken. :P

Daarnaast nog een vraagje: is een Apple TV echt de moeite waard? Ik ben al wel zeker dat ik 'm wil, maar ik vroeg me af of er enig iemand is die problemen heeft met iets van de Apple TV waardoor het minder goed werkt, of whatever. :P

johnnybt 06-12-11 15:24

ik heb nu zelf een paar weken de ATV2 en dat icm iPad 1 maar ik moet heel eerlijk zeggen dat het voor mij alleen interessant is met een jailbreak. nu kan ik volledig internetten op mijn tv en het belangrijkste: allle formaten films wireless streamen.

en natuurlijk icefilms maakt het heel erg interessant.

maar ongetwijfeld zullen anderen er andere dingen mee doen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:21.