iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   apple tv start spontaan (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/106926-apple-tv-start-spontaan.html)

Bottel 13-12-11 16:36

apple tv start spontaan
 
Hallo,

Momenteel heb ik het probleem dat mn apple tv 2 spontaan start. Althans het witte ledje brandt. Als ik dan mn tv aanzet krijg ik geen signaal van de ATV.

Ik moet dan de spanning eraf halen en dan opnieuw aansluiten. De ATV gaat dan booten en wil datum en tijd instellen. (wat overigens niet lukt)

Ik dacht dat het automatisch starten door de updates kwam dus die heb ik via NitoTV uitgezet. Helaas geen oplossing.

Zijn er meer mensen die hetzelfde probleem ervaren?

glaantje 13-12-11 16:45

Je hebt hem gejailbreakt en XBMC erop?
Dit heeft normaal gesproken inderdaad waarschijnlijk met de updates te maken. Als je die al uit hebt staan zoals je zegt kun je nog in de syslog kijken of je errors ziet.

Debug log van XBMC: /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC.log
Syslog: /var/log/syslog

Die 2 bestanden van je ATV kopiëren naar je computer en dan even online zetten met bijvoorbeeld Pastebin. Het zou kunnen zijn dat je hem moet restoren en opnieuw jailbreaken om alles te fixen.

Bottel 13-12-11 16:47

ja sorry .. heb idd een jailbreak met XBMC.

Ik zal de syslog gaan uitlezen.

glaantje 13-12-11 16:49

Heb je problemen met alleen het runnen van de ATV? Of komen die problemen alleen wanneer je XBMC draait? Vlak na een crash iig de log uitlezen geeft je de beste mogelijkheid om het probleem te vinden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:54.