Apple TV installeren zonder TV

Apple TV installeren zonder TV discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ga mn Apple TV voorlopig alleen gebruiken voor muziek en dus aansluiten op mn versterker via optische kabel. Nu moet ik wel de eerste ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 December 2011, 18:17
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Berichten: 3
Standaard Apple TV installeren zonder TV

Ik ga mn Apple TV voorlopig alleen gebruiken voor muziek en dus aansluiten op mn versterker via optische kabel. Nu moet ik wel de eerste keer de Apple TV aansluiten op mn Wi-Fi. Dit lijkt wat lastig zonder dat er een tv aangesloten is. Mijn tv heeft ook geen HDMi aansluiting. Iemand een briljant idee
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 December 2011, 18:26
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcdeh Bekijk bericht
Ik ga mn Apple TV voorlopig alleen gebruiken voor muziek en dus aansluiten op mn versterker via optische kabel. Nu moet ik wel de eerste keer de Apple TV aansluiten op mn Wi-Fi. Dit lijkt wat lastig zonder dat er een tv aangesloten is. Mijn tv heeft ook geen HDMi aansluiting. Iemand een briljant idee
Je moet de ATV2 eerst aansluiten op iTunes, dus je hebt geen tv nodig ;-)
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #3  
Oud 23 December 2011, 18:52
wvy's schermafbeelding
wvy wvy is nu online
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Goud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 695
Send a message via twitter to wvy
Standaard

als je over een iPad beschikt kan je hem via je iPad besturen en zien op de ipad wat er gebeurd ...
__________________
 iMac (Retina 4K, 21.5-inch, 2017) 3,6 GHz Intel Core i7  iPhone 8+ 256GB Spacegrey  iPad Pro 9,7" 128Gb - Wi-Fi - Cellular  Apple TV4 64Gb
  #4  
Oud 23 December 2011, 19:07
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Berichten: 3
Standaard

Maar ik kan toch geen contact krijgen met iPAD of computer als ik niet eerst m'n Wi-Fi connect. En dat is lastig zonder menu.
  #5  
Oud 23 December 2011, 20:02
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcdeh Bekijk bericht
Maar ik kan toch geen contact krijgen met iPAD of computer als ik niet eerst m'n Wi-Fi connect. En dat is lastig zonder menu.
Dan koop je een verloop HDMI naar wat je wil.. Kan je m instellen!
  #6  
Oud 23 December 2011, 21:24
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Berichten: 3
Standaard

M'n huidige tv is een echte originele beeldbuis tv. Alleen scart en coax dus en ik zie daar zo snel geen verloopjes voor.
  #7  
Oud 23 December 2011, 21:48
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

De allereerste keer heb je toch een tv nodig om hem in te stellen op taal, Wi-Fi kiezen etc.

Gewoon even de buren vragen of je hun tv mag misbruiken ter plaatse
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #8  
Oud 24 December 2011, 01:11
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcdeh Bekijk bericht
M'n huidige tv is een echte originele beeldbuis tv. Alleen scart en coax dus en ik zie daar zo snel geen verloopjes voor.
Die zijn er wel.. Ik heb er wel ergens een liggen volgens mij!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia apps installeren zonder Wi-Fi sportingboy Jailbreak apps en thema's 5 20 August 2011 11:33
.ipa installeren zonder iTunes ??? Rob_Hoi iTunes 1 4 June 2011 19:21
Zonder Cydia apps installeren spysical Jailbreak 3 26 July 2010 20:02
Installeren zonder Wi-Fi/internet via pc geforce86 Jailbreak apps en thema's 0 15 May 2009 16:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:01.