poorten open zetten xbmc icefilms

poorten open zetten xbmc icefilms discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Sheriff1983 Super, Thanks! Het werkt nu! Goed om te horen veel plezier met je Apple tv Eric...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 10 January 2012, 20:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sheriff1983 Bekijk bericht
Super, Thanks!

Het werkt nu!
Goed om te horen veel plezier met je Apple tv

Eric
__________________
Iphone 4s 5.1/ ipad2 5.1 / Apple tv / iMac 21 Inch.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 10 January 2012, 22:27
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Ermelo
Berichten: 14
Standaard

Bij mij werkt het nog steeds niet.
  #23  
Oud 10 January 2012, 23:27
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

wat je anders nog zou kunnen doen is een xtreamer ultra kopen heb ik voor erbij werkt super
  #24  
Oud 15 January 2012, 19:24
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Ermelo
Berichten: 14
Standaard

ik krijg het nog steeds niet voor elkaar.
Heb me thomson dom gemaakt en een ander router er achter geplaatst.
Nog werkt het niet.
Ik baal er wel van.
  #25  
Oud 15 January 2012, 19:35
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2009
Berichten: 9
Standaard

Ik heb inmiddels wat instellingen aangepast in mijn Thomson Modem/router van UPC. De bandbreedte stond op 20. Deze heb ik op 40 gezet en wonderwel werkt het nu weer 75% beter. Ik heb nog wel eens dat een film/serie niet direct op start, maar na een paar keer proberen lukt het wel.

Ik weet niet of het aan de instelling lag of dat dit een gelukstreffer is, maar feit is dat ik weer kan kijken.
  #26  
Oud 15 January 2012, 21:39
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Ermelo
Berichten: 14
Standaard

Bedankt.
Dan ga ik dat ook maar eens proberen. Als het lukt laat ik het wel even weten.
  #27  
Oud 16 January 2012, 17:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Ermelo
Berichten: 14
Standaard

Maar dat is trouwens toch voor draadloos? Ik heb hem met de kabel aangesloten.
  #28  
Oud 16 January 2012, 17:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2009
Berichten: 9
Standaard

Ik heb mijn atv idd draadloos. Misschien moet dat proberen icm de aangepaste bandbreedte.

Het werkt bij mij nog steeds.
  #29  
Oud 16 January 2012, 17:39
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Ermelo
Berichten: 14
Standaard

ja maar dan is de snelheid te laag voor hd.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 januari 2012 om 16:49 ----------

zojuist draadloos geprobeerd maar doet het nog steeds niet goed.
Wie o wie kan me helpen?
Heb alles al geprobeerd
  #30  
Oud 16 January 2012, 18:21
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

Inmiddels zeer veel kastjes aangesloten en heel raar maar bij sommige mensen dan pakt hij de eerste film die je aanklikt die speelt gewoon,kies je daarna een andere film dan lijkt het alsof hij het doet je ziet login bij megaupload en hij doet niks.
Van de 20 zeker bij 5 mensen.
Ziggo,Tele2 KPN etc
Weet iemand hoe dit kan?

Een account erin zetten helpt niet.

Groetjes

Andere router ertussen gezet in plaats van linksys een dlink dir 655 en toen werkte het wel.

Laatst gewijzigd door martijndk1983; 16 January 2012 om 20:39.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
720p HD Icefilms (XBMC) Geert1976 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 18 11 January 2012 13:00
ondertiteling icefilms mikeh Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 6 9 January 2012 19:36
hoe zet je icefilms op XBMC de vos Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 7 November 2011 19:59
Poorten naast poort 80 ardtimmerman iPhone algemeen 1 28 April 2011 12:49
wachtwoorden/poorten wijzigen? levirobben Archief 1 2 January 2010 18:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:10.