iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Nieuwe Apple Tv (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/114092-nieuwe-apple-tv.html)

diesel1 13-03-12 20:48

Nieuwe Apple Tv
 
Beste Apple Liefhebbers

Heb sinds zeer kort mijn eerste Iphone 4S gekocht
Nu wil ik me een Apple tv kopen
Maar heb hier enkele vragen over eer ik tot de aankoop over ga
Ik wil liefst mijn films die ik via I tunens op mijn Iphone heb staan naar de tv brengen
Zodat ik ze op tv kan bekijken
Is dit mogelijk draadloos?
En kan ik de films ook opslaan op de apple tv?
Alvast bedankt

ASNNetworks 13-03-12 20:55

Je kan alles wat je op je iPhone hebt staan afspelen op je AppleTV door middel van AirPlay. Met de iPhone 4S kan je zelfs je hele scherm laten zien door middel van AirPlay, dus eigenlijk kan je ALLES wat je op je iPhone hebt, op je TV af spelen. Mochten ze niet op je iPhone staan kan je ze ook direct vanuit iTunes streamen (let dus wel op dat het in iTunes staat, oftewel enkel mp4/mv4). Je kan GEEN films opslaan op de AppleTV.

Ik raad je echter aan om de AppleTV te jailbreaken, net als het ook mogelijk is bij de iPhone brengt het voor de AppleTV ook veel mogelijkheden. Door middel van een jailbreak kan je alles afspelen door gebruik te maken van XBMC en Plex, dus ook MKV, AVI, HD films etc. (ik raad je aan om even te googlen naar AppleTV XBMC (of PLEX).

Mocht je toch niet willen jailbreaken maar wel films afspelen zonder ze te hoeven converteren voor iTunes dan kan het ook. Hiervoor installeer je AirVideo op je iPhone, en de server applicatie op je mac/pc. Vervolgens speel je een film af op je iPhone via AirVideo (je kan alles afspelen, gezien je mac/pc alles direct transcodeert en streamt) en dan druk je simpel op AirPlay, en je hebt je film van je mac/pc naar iPhone en weer door naar de AppleTV!

Ik raad persoonlijk een jailbreak aan en dan XBMC of PLEX erop ;)

SUCCES!

Oh, en oja alles is draadloos.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:02.