iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Xbmc, plex of atv flash? (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/117164-xbmc-plex-atv-flash.html)

PrimeNL 28-04-12 22:05

Xbmc, plex of atv flash?
 
Ik ben nieuw op t gebied van Apple tv en heb heel wat opties gezien voor het streamen van video bestanden over m'n netwerk maar wat is nu eigenlijk t beste. Atv flash ziet er gelikt uit omdat het een native look heeft, plex is meer n server en je hebt geen jailbreak nodig maar speelt geen dd5.1 af en xbmc ziet er ook gelikt uit en werkt ook op m'n Mac
Maar wat is nu het makkelijkste in jullie ogen?

Jewcookie 29-04-12 17:42

Probleem van ATV is dat het geen andere formaten ondersteund dan die van Apple. Plex of XBMC, tis maar net wat je smaak is. Ik heb zelf XBMC op een HTPC en heb me ATV de deur uit gedaan omdat ik XBMC er toch niet helemaal lekker op vind.
Andrs probeer je toch eens het een en ander uit.

Je kan trouwens de look en feel van Apple TV als skin downloaden in XBMC. Dan ziet heel XBMC eruit als ATV alleen met de extra mogelijkheden die XBMC je biedt. Quartz 3 heet die skin. Quartz 3 is trouwens alleen voor XBMC 11.0 (Eden) die ook native Airplay ondersteund.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:37.