iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   ATV3 beeldscherm synchroon weergave (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/123453-atv3-beeldscherm-synchroon-weergave.html)

jwhjanssen 16-08-12 14:03

ATV3 beeldscherm synchroon weergave
 
beste lezers van dit forum,

ik heb een probleem, ik heb een nieuwe apple tv 3de generatie en ik zou daar graag films mee willen afspelen. dan kan via iTunes maar dan moet ik mijn films formateren en dan heb ik een aanzienlijk kwaliteits verlies, zonde dus. nu heeft apple net een nieuwe update uit gebracht, OS X mountain lion, daarmee zou ik mijn beeld scherm geheel kunnen streamen. maar nu krijg ik van apple care te horen dat mijn computer daar een half jaar te oud voor is (bouwjaar eind 2010). Is er nog een optie om mijn beeldscherm wel te streamen of in ieder geval mijn films in volle kwaliteit op mijn tv te krijgen?

alvast bedankt voor het meedenken, joost janssen

kastenbart 16-08-12 14:33

Hey Joost,

Misschien is airparrot iets voor je? Hoewel ik betwijfel of dit programma snel genoeg werkt om films te streamen...

Verder zijn er ook nog alternatieven om je filmbibliotheek via bijvoorbeeld Airvideo naar je AppleTV te streamen. Airvideo is verkrijgbaar in de store!

Groeten,
Bart

jwhjanssen 16-08-12 15:11

airparrot
 
thx man! airparrot is een prima app. het lijkt goed te werken, redelijke qualitijd en ook nog heen redelijk aantal beeltjes per seconde... goede tip, dankje!

gr. joost


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:38.