iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Apple TV en Airport express tegelijk gebruiken (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/124513-apple-tv-airport-express-tegelijk-gebruiken.html)

frederik7 10-09-12 08:21

Apple TV en Airport express tegelijk gebruiken
 
Hoi allen,

Ik heb sinds kort een airport express ivm 'draadloos' printen evenals draadloos muziek luisteren. Werkt goed!
Ik zit echter ook te denken om de apple tv aan te schaffen... Kan ik deze tegelijk goed gebruiken en/of wat voor moeilijkheden ik tegenkomen?
Moet de één nog 'achter' de ander gekoppeld worden of spreekt het aardig voorzich. Ik zag bijv. dat de apple tv een ethernet uitgang heeft maar een draadloosmodule ook...
Iemand een idee :)?


Kan ik overigens, naast mijn iphones en ipad, ook mn macbook air (2012) 'mirroren' met apple tv?

bvd,

Frederik

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 september 2012 om 08:30 ----------

Over het mirroren van mijn macbook air: ik lees net van wel, met de nieuwste update van mountain lion!

jap74 10-09-12 10:25

Alles is plug and play. Je komt geen moeilijkheden tegen.

Je kunt je iTunes muziek naar verschillende apparaten streamen. Dus je kunt muziek spelen op zowel je ATV als de boxen die aangesloten zijn op je AE. Je hebt wel kans dat er een tijdsverschil tussen de twee devices zit, dus ik zou ze niet in dezelfde kamer zetten. Als je de App 'Remote' op je iPad of iPhone zet werkt het allemaal helemaal perfect.

De Apple TV heeft een ethernet INGANG. Je kunt er dus voor kiezen om hem via en kabel op je router aan te sluiten. Hiermee win je snelheid als je bv een film vanaf je PC streamt of een film huurt uit iTunes. Maar als je geen zin hebt in kabels werkt Wi-Fi ook prima.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:29.