iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   ATV2 update van 4.4.4 naar hoger? (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/129826-atv2-update-4-4-4-naar-hoger.html)

MooneyGiancana 16-11-12 10:53

ATV2 update van 4.4.4 naar hoger?
 
Beste,

ik heb een atv2 een hele tijd geleden zelf gejailbreakt na een studie van een dag en xbmc erop gezet etc. nou dat is allemaal gelukt en werkt goed, maar begint nu een beetje schoonheids foutjes te vertonen.

in xbmc 1 channel (volgens mij draait hij op 11 eden beta) waar ik wel een paar dingentjes in heb geupdate zoals de website links die ik er nu bij hem van filenuke etc etc.. heb ik nu toch vaak dat ik script error krijg en soms zelfs dat hij uitvalt uit xbmc of zelfs helemaal uit en soms gaat hij dan ook niet meer aan en dan moet ik echt de power eruit halen en opnieuw erin. en als ik via me iphone of ipad muziek afspeel via airplay ( wat ik dagelijks veel gebruik ) van valt hij ook soms uit( als ik in xbmc zit kan ik kiezen voor airplay xbmc of airplay apple tv xbmc werkt slecht en happert vaak en normaal airplay val alleen weg als hij uit xbmc valt 30 sec.) en nog iets wat ook vaak gebeurt is dat ik een serie kijk s'avond en dan op de helft pauzeer en dan naar bed ga en als ik de de volgende dat verder wil kijken is hij uitgevallen(xbmc en dan heb ik het gewonen atv homescreen) is daar een een reden voor

nou heb een tijdje geleden een atv2 van een vriend gejailbreakt en vanaf de nieuwste software, ik zag toen dan het startscherm van de atv vernieuwd is en dat zag er wel mooier uit maar dat maakt me niet zoveel uit, ik heb toen niet de tijd gehad en er even mee te spelen (in xbmc) en vraag me af of die foutjes waar ik het eerder over had er dan uit zijn.

de vraag aan jullie is of ik me atv nu via apple zelf moet gaan updaten en dan opnieuw jailbreaken naar de nieuwsten versie, of dat ik het moet laten voor wat het is?

en ik werk nu mer 1 channel sind het KIM DOTCOM gezeik met icefilms/mega upload, en heb daar dus niet echt meer naar gekeken. en ik vraag me af ofdat nu wel goed werkt of dat ik gewoon 1 channel moet blijven gebruiken wat overigens goed werkt.

alvast bedankt voor jullie tijd en het lezen van mijn langdradige verhaal.

PS je kan me een noob noemen ik ben niet helemaal thuis in deze wereld maar heb mezelf wel een schouderklopje gegeven na mijn geslaagde jailbreak een paar jaar geleden.

THANKS GUYS

realaxe 18-11-12 09:39

Wat is nou eigenlijk het probleem. Je ATV werkt niet meer naar behoren en je kunt Jailbreaken. Daar heb je ons advies toch niet voor nodig. Gewoon updaten en weer lekker kijken

Guest-20180925190238 18-11-12 09:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door MooneyGiancana (Bericht 853568)
alvast bedankt voor jullie tijd en het lezen van mijn langdradige verhaal.

Inderdaad, een heel epistel :)

Ik heb het gevoel dat die kleine /root partitie van de Apple TV aardig aan het vollopen is. Die is echt niet groot en je kan daar niet al te veel inproppen:

http://www.imgdumper.nl/uploads6/50a...t_08.45.57.jpg

Kijk eerst eens in de logs en ook in de logs van XBMC of daar iets staat wat de problemen kan veroorzaken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:34.