geen plaatjes bij icefilms

geen plaatjes bij icefilms discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb mijn apple tv opnieuw laten jailbreaken met icefilms werkt op zich prima nu is mijn vraag voorheen zag je bij de film een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 December 2012, 18:02
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard geen plaatjes bij icefilms

ik heb mijn apple tv opnieuw laten jailbreaken met icefilms
werkt op zich prima

nu is mijn vraag voorheen zag je bij de film een cover staan van de film.
nu zie je alleen nog blauwe mapjes .

iemand een suggestie hoe ik de plaatjs werbij terug krijg


alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 December 2012, 23:47
» iPhone 6s Plus 16GB (Goud) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 56
Standaard

Xbmc - videos - addOns dan even de addon zoeken van icefilms. Select button inhouden op de addon dan vervolgens krijg je paar opties kies configureren en dan meta data.
  #3  
Oud 26 December 2012, 23:20
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Thnx. Ga het proberen

Gevonden moet 53 mb intstaleren zegt dan scriptfout .

Laatst gewijzigd door suzuki2002; 26 December 2012 om 23:55.
  #4  
Oud 27 December 2012, 11:09
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 15
Standaard

ik heb het ook zo gedaan maar ook de zelfde fout
  #5  
Oud 27 December 2012, 11:17
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ronplaat Bekijk bericht
ik heb het ook zo gedaan maar ook de zelfde fout
Heb jij dan nog zoveel capaciteit vrij in /root op de Apple TV 2? Ik in ieder geval niet

__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #6  
Oud 27 December 2012, 11:42
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Heb net nog een keer geprobeerd. En heeft nu geladen.
Heb nu wel weer thumb plaatjes bij de lijst .



Bedankt messina
  #7  
Oud 27 December 2012, 13:01
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 15
Standaard

wat heb jij gedaan dan suzuki2002 dat je het nu wel hebt
  #8  
Oud 27 December 2012, 13:45
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Precies wat er verteld werd na mijn vraag .

Kreeg gister hele tijd script error maar vanochtend heeft hij het binnengehaald en geinstalleerd
  #9  
Oud 28 December 2012, 18:53
» iPhone 6s Plus 16GB (Goud) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 56
Standaard

Prima dat het gelukt is ! en Graag gedaan
  #10  
Oud 31 December 2012, 12:39
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 15
Standaard

bij blijft die script error geven snap er niks meer van !!!!!!!!!!
  #11  
Oud 31 December 2012, 12:43
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ronplaat Bekijk bericht
bij blijft die script error geven snap er niks meer van !!!!!!!!!!
Maak een SSH verbinding met dat ding en kijk na met het onderstaande commando hoeveel capaciteit er nog vrij is in de root partitie:

Code:
df -h /
Code:
Last login: Mon Dec 31 11:41:31 on ttys000
MacBook-Pro:~ macowner$ ssh root@192.168.2.100
root@192.168.2.100's password: 
Apple-TV:~ root# df -h /
Filesystem      Size  Used Avail Use% Mounted on
/dev/disk0s1s1  681M  622M   53M  93% /
Apple-TV:~ root#
  #12  
Oud 31 December 2012, 12:55
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 15
Standaard

ja maar hoe doe je dat in aptv zelf
  #13  
Oud 31 December 2012, 12:57
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ronplaat Bekijk bericht
ja maar hoe doe je dat in aptv zelf
Voor zover mij bekend zit er in de Apple TV 2 geen file manager zoals bv. iFile.

Wat is het probleem om een Secure Shell (SSH) verbinding te maken?
  #14  
Oud 31 December 2012, 12:57
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 15
Standaard

ja maar ik weet niet hoe dat is het probleem ha ha
  #15  
Oud 31 December 2012, 13:01
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ronplaat Bekijk bericht
ja maar ik weet niet hoe dat is het probleem ha ha
Met de een of andere SSH-client voor Windows misschien:

Download PuTTY - a free SSH and telnet client for Windows
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen films kijken Icefilms dbibouh Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 17 13 December 2012 15:36
kan geen foto's/plaatjes opslaan! Guest-201302122225 Muziek, foto & video 5 26 April 2012 21:16
Ondertitel.com vind niets bij Icefilms michiell Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 6 23 April 2012 16:50
Geen plaatjes in iTunes Masterplace Jailbreak apps en thema's 9 19 May 2011 17:52
Plaatjes comprimeren bij HI internet Hemmik Overige providers Nederland 1 6 November 2007 02:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:53.