iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Apple TV - iTunes blijft verbinden (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/136112-apple-tv-itunes-blijft-verbinden.html)

svintje 01-03-13 15:59

Apple TV - iTunes blijft verbinden
 
Even de situatie schetsen:

Ik heb een draadloos netwerk (H&S) dat doordat er niet overal in huis bereik is bijgestaan wordt door een router , in gesteld als access point (Netgear WNR1000), dat ik ook H&S wil gaan noemen maar voorlopig H&S2 heet om ze uit elkaar te kunnen houden.

Als ik bedraad via powerline, of draadloos met H&S verbonden ken kan ik zowel van iPhone, iPad als Mac streamen naar de Apple TV.

Als ik verbonden ben met H&S2 kan ik streamen naar Apple TV met de iPhone en de iPad, maar bij het verbinden vanuit iTunes blijft deze hangen. (hij ziet de apple TV wel, maar probeert een minuut verbinding te maken en stopt dan als het niet lukt) Als de Mac verbonden is met H&S2 kan ik deze wel gewoon zien bij "Computers" op de Apple TV.

Iemand enig idee wat ik moet doen om dit te verhelpen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:32.