iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   XBMC ondertitel/subtitle add-on vindt geen ondertitels meer (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/136163-xbmc-ondertitel-subtitle-add-on-vindt-geen-ondertitels-meer.html)

Jappieh 02-03-13 14:02

XBMC ondertitel/subtitle add-on vindt geen ondertitels meer
 
Sinds gister heb ik XBMC geïnstalleerd op mijn Apple TV 2. Alles deed het verder prima en ik heb een film gekeken via Icefilms met ondertiteling via opensubtitles.org. Bij de zoekresultaten waren stuk of 5 nl ondertitels(het ging om de film 'Life of Pi'). Nu wilde ik zostraks weer een film kijken maar tot mijn verbazing vond hij geen ondertitels. Ik ben het gaan testen voor meerdere films en ondertiteldatabases(podnapisi, ondertitels en opensubtitles), maar de melding blijft 'no subtitles found'. Ook handmatig invoeren van de titel helpt niet. Het rare is dat ik als ik naar die sites toe ga op mijn mac hij wel de ondertitels vindt. Vervolgens XBMC geïnstalleerd op mijn MacBook, maar daar stuitte ik op hetzelfde probleem.

Weet iemand de oplossing/oorzaak hiervan?

Thakoer 04-03-13 08:48

Ondertitel.com doet het niet open subtitles is op dit de enige


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:55.