iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Foto's streamen vanuit Windows (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/137398-foto-s-streamen-vanuit-windows.html)

Claudius53 28-03-13 11:23

Foto's streamen vanuit Windows
 
Platform:
2 x iPhone / AppleTV / Windows7 met iTunes nwste versie.

Alles werkt naar voller tevredenheid via Wi-Fi en in the Cloud. Het streamen van foto's van de iPhone's naar de Apple TV gaat prima.

Nu mijn vraag:

Is het mogelijk om foto's vanuit Windows afbeeldingen of Picasa te streamen naar mijn Apple TV?

Ik heb inmiddels het hele WWW afgestroopt en zelfs AirParrot geprobeerd maar ik kom niet verder als -->> gewoon een iMac kopen en het probleem bestaat niet meer. Máár, een iMac kost 2 x zoveel als mijn schitterende dikke DELL Notebook, ha ha.

Mauricewoud 28-03-13 15:58

Ja dat is heel makkelijk vanuit iTunes. Zorg dat je menubalk tonen hebt aanstaan. Kies dan thuisindeling en kies foto's om te delen met Apple TV.

Claudius53 28-03-13 18:58

Foto's met Windows kijken op Apple TV
 
OK, bedankt Maurice; Ik heb gedaan wat je mij adviseerde, heb een bepaald album met 700 foto's geselecteerd en op toepassen gedrukt. Een reactie blijft verder uit, c.q. 'toepassen' wordt grijs.
Ik heb altijd gedacht dat er in iTunes een fotobibliotheek zichtbaar zou moeten worden maar die tref ik niet aan.
Vraag, hoe gaat het verder?
Met welke fotoviewer open ik de fotostream?
Ik neem aan dat je een keuze krijgt zoals in YouTube of iTunes / video of muziek; een keuze a. afspelen op je NB scherm of Apple TV?
Ik ben benieuwd naar je reactie.

Mauricewoud 28-03-13 19:21

Je kunt als je in iTunes en je Apple TV de thuisindeling aan hebt staan onder computers naast muziek, films enz. ook een kopje foto's vinden. Elke geselecteerde map in iTunes staat voor een Album in je Apple TV.

Claudius53 28-03-13 21:53

Foto's met Windows kijken op Apple TV
 
Maurice, je bent een KEI, bedankt.
Zó simpel kan het zijn. Noem het een 'blind spot' waar ik al tijdenlang 'naar kijk'. Tóch vreemd dat ik het nergens in de Apple Support of andere plekken op het WWW heb kunnenvinden. Prachtige plek dit Forum!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:54.