iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   XBMC Subtitles, niet voldaan aan afhankelijkheden (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/138049-xbmc-subtitles-niet-voldaan-afhankelijkheden.html)

Kngjoost 12-04-13 01:15

XBMC Subtitles, niet voldaan aan afhankelijkheden
 
Hallo,

Ik zit met een probleem. Ik heb een apple tv2 met XBMC. Voorheen draaide ik frodo echter liep dar niet lekker. Mijn apple tv was trager, liep vaak vast en het irritantste was dat ik geen ondertitels meer kreeg. Ik ben daarom terug gegaan naar de laatste versie van Eden.

Het probleem met m'n ondertitels was nog steeds niet opgelost. Wanneer ik handmatig een ondertitel bij een film wilde selecteren bleef het scherm leeg. Ik heb daarom XBMC subtitles verwijderd om hem via systeem > skin > addon script opnieuw te installeren. Ik krijg nu alleen de melding: niet voldaan aan afhankelijkheden, installeren lukt niet meer.

Wie weet wat ik moet doen?

Gr. Joost

misa 12-04-13 16:58

Klopt...........zult toch naar Frodo moeten gaan en het beste is om alles van scratch af aan te installeren weer.

Kngjoost 12-04-13 19:07

Allereerst bedankt voor je bericht.

Mmm... Jammer. Ik was al een beetje bang dat ik terug zou moeten naar Frodo. Hoop dat met het opnieuw installeren de ondertitelproblemen die ik eerst had ook verdwenen zullen zijn


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:53.