iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Zelf ondertitel site selecteren? (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/138131-zelf-ondertitel-site-selecteren.html)

Macfreak2012 14-04-13 09:49

Zelf ondertitel site selecteren?
 
He hallo,
Ik weet dat je via XBMC diverse links kan selecteren van de gewenste ondertiteling. Echter staan er maar een 4 tal links, zoals: Bierdopje.nl, ondertitel.com enz. Hier kan je je Nl subtitels vinden.
Mijn vraag?: Kan je zelf een link toevoegen, want soms zie ik wel eens een film online staan, maar geen NL subs? Kijk ik gewoon in mijn browers achter mijn MAC of PC zie ik hem er wel bij staan?
Als dit niet mogelijk is ..... Er is ook een mogelijkheid om de subs te downloaden in een map en dan deze. E verwijzen naar.... Kan iemand mij misschien verwijzen naar een topic hoe dit moet, kan het niet vinden.
Tanxs MacFreak

Thakoer 14-04-13 17:06

Ondertitel.com werkt niet meer probeer opensubtitles en podnapsi succes

Macfreak2012 21-04-13 09:50

Volgens mij ben ik niet duidelijk genoeg geweest met mijn vraag.....;)
Jouw antwoord begrijp ik, maar mijn vraag gaat iets verder.
Je kan wanneer je een ondertitel wilt selecteren kiezen uit meerdere talen en kanalen, zoals inderdaad: opensubtitles en podnapsi... Maar waar ik op doelde is, kan je ook dmv een script ZELF toe voegen aan de bestaande lijst. Zie soms films staan waarvan ik weet dat de NL subs er wel is, maar ik deze niet tegen komt in de bestaande links.
Mav, kan ik verwijzen naar mijn eigen sub link.
Sorry, voor mijn onduidelijkheid.
P.s. Volgens mij kan je ook je eigen subs downloaden en dan wanneer je de film start deze verwijzen naar je eigen map, klopt dat? Zo ja kan iemand mij vertellen hoe dit in zijn werking gaat? Misschien is dit al eens eerder uitgelegd in een forum, maar ik kan dit niet vinden...
Tansx MacFreak

misa 21-04-13 15:05

Downloaden en in je startmap zetten bijvoorbeeld en dan selecteren


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:27.