iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   1 chanel ondertiteling error (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/139558-1-chanel-ondertiteling-error.html)

jayjay001 19-05-13 23:14

1 chanel ondertiteling error
 
Beste mensen,

Heb nu al zoveel mogelijke dingen geprobeerd maar de ondertiteling doet het in bij 1channel. Ik had eerst dat 1chanel helemaal niet deed door een script fout, toen heb ik de xbmx geüpdatet en daarna werkte het. Maar daarna kwam ik er voor te staan dat de ondertiteling het niet doet. Staat dat hij geen geldige id met bierdopje heeft of zo. dus heb ik dit geprobeerd.

http://forum.iculture.nl/f134/apple-...channel-2.html

Heb de default.py vervangen voor de nieuwe die in dit topic te downloaden is. Maar toen werd het erger toen kreeg ik weer het zelfde als in begin dat ik bij 1chanel niet eens een film kon aan klikken omdat er een script fout is. Nu heb ik dit verholpen door de oude versie 1channel terug te zetten en daarna de nieuwe. Maar nu doet 1 chanel het weer maar mijn ondertiteling niet dit is zo irritant. Wie kan me helpen mens?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:51.