iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   AppleTV: zwart beeld bij synchronisatie iPad (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/151182-appletv-zwart-beeld-synchronisatie-ipad.html)

GlazzOOG 29-01-14 14:20

AppleTV: zwart beeld bij synchronisatie iPad
 
Binnen onze school werken we met AppleTV (3e gen.) achter een beamer/TV. Regelmatig krijg ik collega's bij me, die een zwart beeld op de AppleTV krijgen als ze hun iPadbeeld synchroniseren. Het geluid gaat wèl via de AppleTV. Je moet dan je iPad met home/powerknop resetten, anders kom je er niet meer op. Sommigen zijn zo atechnisch dat ik ze steeds moet helpen. Dit is sinds dat iOS7 op de iPads staat. De AppleTV's zijn ook up-to-date.

Ik kan er nog geen vinger op leggen waar dit probleem in zit. Heeft iemand hier een idee over?

Messi 05-02-14 16:07

ik heb dat voorgehad wanneer ik beschermde content wou streamen.
een beveiligde DVD bvb.
Weet niet meer op welk forum ik dat gevonden heb, maar dat was toen de oorzaak.

GlazzOOG 06-02-14 13:20

Het beeld wordt zwart, zodra je het schuifje Synchroniseer iPad aanzet onder Airplay. Kijk als dit één keer in de maand voor komt, kan ik er mee leven. Maar het gebeurt meerdere keren per week. In elk klaslokaal is een Apple TV aanwezig en alle collega's hebben een iPad. Het gebeurt op willekeurige iPads en op willekeurige Apple TV's.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:44.