iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Aanmelden Netflix via Apple TV zonder Itunes (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/154064-aanmelden-netflix-via-apple-tv-zonder-itunes.html)

miez33 26-04-14 18:52

Aanmelden Netflix via Apple TV zonder Itunes
 
Beste mensen, Ik heb een Apple TV 3e generatie waarop ik Netflix wil gebruiken. Ik heb al een Netflixaccount aangemaakt via de pc. Als ik inlog via de Apple TV op Netflix, word er iedere keer gevraagd om m'n Apple id. Zodat de facturering via Itunes loopt, echter wil ik dit helemaal niet. Is dit ook te omzeilen? Bij voorbaat dank.

pilsboertom 04-05-14 19:04

Heb dit probleem zelf ook gehad omdat ik 1 maand gratis wou proberen, heb zelf ook gezocht naar een oplossing, maar tevergeefs. Gewoon ingelogd met mijn Apple id met creditcard gegevens en meteen in Itunes zelf automatisch verlengen uitgezet. Blijkbaar kan je niet je Netflix account aan je Itunes Apple Id koppelen of andersom. Ik weet dit niet zeker maar vragen ze bij de Netflix app op je iphone ook om de apple id? Misschien dat je daar kan inloggen met jou Netflix account waardoor hij gekoppeld word aan je Apple id? Kan het ook helemaal mis hebben..

TouchMe 04-05-14 20:23

Normaal kan dit volgens mij alleen maar gebeuren als je een account hebt aanmaakt direct via de Apple tv en dus niet via de pc. Geen idee helaas, maar misschien heb je hier iets aan?

https://help.netflix.com/nl/node/438

HooijmansNL 04-05-14 21:43

Volgens mij kan je Netflix helemaal geen gebruik maken van je iTunes account. Dit staat volgens mij compleet los van elkaar.

Ik denk dat de Apple Tv alleem maar om jouw Apple ID vraagt voor het gebruik van de Netflix app, aangezien je je Apple ID voor alle Apple devices nodig hebt.

TouchMe 04-05-14 22:29

Hoe werkt iTunes-facturering met Netflix?

iTunes-facturering voor je Netflix-account is momenteel alleen beschikbaar door een nieuw Netflix-account te openen via de Apple TV. Als je kiest voor facturering via iTunes, word je elke maand automatisch gefactureerd voor je Netflix-lidmaatschap nadat je gratis proefperiode is afgelopen.

Dantis 04-05-14 23:00

Ik gebruik deze dienst ook met itunes je moet zorgen dat je genoeg op je itunes tegoed heb,vond dit ook lastig is ook duurder
wil je via paypal of automatisch ideal dat kan ook, laatste gaat morgen via automatische afschrijving.

Benjaboy5000 01-06-14 10:09

Maar kun je, als je via een Apple TV een Netflix account maakt, ook gewoon met iTunes betalen als je géén creditcard gelinkt hebt aan je Apple ID (dus betalen via een iTunes kaart)????

pilsboertom 01-06-14 12:50

Ja dat zou mogelijk moeten zijn, je abboneert op netflix door in te loggen op je Atv met je apple id en als hij het doet weetje dat hij je giftcard als betalingsmethode ziet. Als je 1 maand gratis wil kun je in itunes op de computer bij je abbonoment netflix 'automatisch verlengen' uitzetten. Op die manier word er niks van je giftcard afgeschreven. Ik hoop dat dit je helpt.

Groetjes

Loickp 06-10-14 00:01

Hoe in te loggen met elders aangemaakte / andere / reeds bestaande netflixaccount op je Apple-tv:
(dus zonder iTunes) :
Als je probeert in te loggen in netflix en een voor de apple-tv bekende apple-id staat reeds vermeld op het tv-scherm, dan kun je dit omzeilen (verwijderen) door de apple-tv terug te zetten op fabrieksinstellingen:
Instellingen - Algemeen - Herstel - Zet terug

Dit duurt wel even, maar het werkt... Ga na de herstart direct naar netflix en vul de gewenste accountgegevens in...��


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:30.