iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Remote valt weg na een paar minuten (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/156344-remote-valt-weg-na-paar-minuten.html)

fred20v 17-07-14 12:46

Remote valt weg na een paar minuten
 
Even schetsen,
Ik heb Apple TV3 , Iphone 5S op Wi-Fi netwerk,
Netbook op Wi-Fi, desktop op netwerkkabel.
via de Iphone kan ik de bibliotheek van mijn netbook raadplegen en alle muziek op Apple tv streamen.
Dit lukt ook met mijn desktop, als ik net heb ingelogd. Enkele minuten later vind Remote echter mijn desktop niet meer. Mijn afspeellijst die al aan het spelen was, loopt gewoon verder.
Met de afstandsbediening van Apple tv , is de desktop ook niet meet te vinden.Thuisindeling uit en inschakelen geeft mij terug enkele minuten toegang. Alles loopt via standaard telenet router : cbn ch6643e.
Ik ga morgen testen met een Wi-Fi-stick in de desktop, maar had toch graag verder via kabel gewerkt. Iemand hier ervaring mee?:confused:

Optizien 03-08-14 20:48

Ik kamp met hetzelfde probleem.....
 
hallo, dacht even hier op te reageren, ik heb het zelfdeprobleem, kan niet precies aan geven waar het aan ligt,probeer eens de instellingen in je router te veranderen ( 2e firewall..??)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:09.