iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   XBMC ongemakken - o.a. gele ondertiteling (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/94505-xbmc-ongemakken-o-a-gele-ondertiteling.html)

markdude 02-07-11 11:01

XBMC ongemakken - o.a. gele ondertiteling
 
Hallo,
Ik heb nu enige tijd XBMC op mijn ATV2 draaien, maar erg handig vind ik het nog niet.
De looks zijn geweldig, maar als ik gedownloade films of series wil bekijken loop ik tegen diverse ergenissen aan.
Ik weet niet hoe ik ze moet oplossen en krijg graag hulp van jullie.

De ondertiteling is altijd geel en dik. Dit leest heel onhandig. In XBMC heb je opties om kleur en lettertype te veranderen. Al vele malen geprobeerd, maar wat ik ook in stel, de kleur blijft geel en het type vet.
Hoe verander ik dit ????

Ik heb veel films in VTS format. Het afspelen van een hele map gaat niet goed. Veelal crasht XBMC na een paar seconden. Het afspelen van de losse VOB bestanden gaat wel goed. Maar dat betekend elke 20min het volgende VOB bestand selecteren. Erg onhandig. Wat gaat hier mis en hoe kan ik het veranderen ????

iphoneEd 05-07-11 14:54

Gele ondertiteling zit er volgens mij ingebakken bij die films. Bij mij crasht XBMC ook wel vaak. Sommige films heb ik ook gedownload MET ondertiteling maar bij afspelen zitten ze er niet bij. Weet niet waar ik die moet zoeken. Heb ook PLEX erop staan, maar krijg deze niet aan de gang.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:38.