iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   [Apple Tv 2 Probleem] TV UIT----->Apple TV 2 stopt/pauze. (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/96202-apple-tv-2-probleem-tv-apple-tv-2-stopt-pauze.html)

dtsjunk 26-07-11 23:26

[Apple Tv 2 Probleem] TV UIT----->Apple TV 2 stopt/pauze.
 
Hoi Allemaal,


Ik heb hier een iritant probleempje.
Heb sinds zaterdag een Apple TV 2 gekocht.
Leuk en mooi apparaatje alleen nu heb ik een probleempje als ik bijv. muziek heb geselecteerd via mijn TV en daarna de TV uitzet dan stopt de Apple Tv ook met spelen.
Moet dan weer via de remote op play drukken dan gaat hij weer verder.
Iemand hier een oplossing voor misschien?

Dank u alvast

apotheosis 26-07-11 23:40

Als de tv uitstaat dan heb je toch ook geen geluid meer door uw boxen van uw tv of andere die erop aan gesloten zijn of vergis ik me dan zo??
Omdat je zegt ik duw dan play op remote en kan verder luisteren? Wil wel eens weten hoe je dit dan doet? Via uw ipad/iphone zelf zal wel gaan maar via uw apple tv?

dtsjunk 27-07-11 02:03

De apple tv zit aangesloten op een versterker.
Apple TV 2 HDMI -------> Versterker met HDMI in ---------> Samsung TV

apotheosis 27-07-11 12:27

Voorlopig kan ik u niet helpen, ik ben zelf nog alles aan het testen ;).
Ben er wel tevreden van.

wedzir 27-07-11 13:13

Ik heb de ATV2 via HDMI op de TV en via glaskabel (audio) op een homecinema set. Betekent dat het geluid van de ATV ook afgespeeld kan worden als de TV uit staat.

jkool07 29-07-11 13:30

@Wedzir,

Als je airplay gebruikt (dus niet in de menus van de apple tv hoeft om de bibliotheek te selecteren ) en je hebt een optische kabel (glaskabel) kan je de TV gewoon uit laten en het geluid via je homecinema afspelen.

Ik heb een soundbar aangesloten op de apple TV, deze schakelt ook vanzelf aan als hij een signaal ontvangt van de apple TV. Werkt perfect met airplay vanaf iphone of ipad.

@dtsjunk

Vreemd dat de apple TV even stopt bij het uitschakelen van de TV. Waarschijnlijk omdat het beeld en geluid door de dezelfde kabel gaan. Misschien kan je ook een optische kabel gebruiken naar de versterker en beeld gelijk van de apple TV naar de Samsung TV.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:48.