iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 4e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f181/apple-tv-4e-generatie/)
-   -   foto's bekijken via NAS (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f181/apple-tv-4e-generatie/172132-foto-s-bekijken-via-nas.html)

macmichel 11-04-16 11:24

foto's bekijken via NAS
 
Ik heb een NAS een WDMyCloud waarop geen Plex server kan draaien dus ben ik genoodzaakt om video's te bekijken via InFuse, dit werkt perfect. Maar ik wil ook mijn complete fotobibliotheek kunnen bekijken via de ATV4, InFuse ondersteunt dit niet en een ander programma die via de NAS foto's stream is er niet althans ik kan geen vinden.

Ik kan wel foto's via mijn iPad of iPhone streamen vanaf de NAS naar de iPhone of iPad en weer streamen naar mijn ATV4, maar die stap ertussen wil ik niet. Nu heb ik AirPhoto Tv gevonden maar die werkt niet althans ik krijg de SMB server niet werkend, is er een app die dit wel kan doen en ook makkelijk zodat ook mijn vrouw hiermee overweg kan zoals Plex en InFuse??

Beech43 16-04-16 21:07

Heb je Infuse 4 ?

srna513006 27-05-16 16:50

Ik wil hier even op inhaken.
Ook ik heb deze week mijn WD TV Live vervangen door een Apple TV 4.
Het afspelen van de op mijn NAS in mappen opgeslagen diverse videoformaten met VLC gaat uitstekend.
Echter het weergeven van foto's is een ramp.
Ik kan wel via iTunes - Thuisdeling de op mijn MacBook opgeslagen mappen met foto's al dan niet via een Diavoorstelling weergeven maar via de NAS lukt dat niet.
Ik zie weliswaar de fotomappen op de NAS, kan deze ook kiezen maar als ik dan op een foto klik blijft de TV 4 eindeloos laden.
Heeft iemand een idee hoe of met welke al dan niet betaalde app ik van een NAS afkomstige foto's op de TV 4 kan weergeven.
De meer dan 10.000 foto's staan in mappen opgeslagen want anders kan ik de foto's nooit meer terugvinden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:52.