iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 4e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f181/apple-tv-4e-generatie/)
-   -   Geen verbinding bibliotheek na update (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f181/apple-tv-4e-generatie/172775-geen-verbinding-bibliotheek-na-update.html)

bassmanjunior 17-05-16 18:14

Geen verbinding bibliotheek na update
 
Vandaag de aTV 4 ge-update naar de nieuwste software. Daarna op de Windows computer iTunes ge-update naar de laatste software. Nu kan ik geen verbinding meer maken met mijn bibliotheek op de pc. Wel kan ik op de aTV via Infuse contact maken met de computer en bestanden afspelen maar als ik naar mijn computers ga op de aTV dan kan hij geen verbinding maken.

De thuisdeling al een paar keer opnieuw aangemeld op zowel de pc als de aTV maar niets helpt. Ook de remote app op de iPad kan geen verbinding maken met de bibliotheek. En geeft aan dat het met de netwerkinstelling heeft te maken.

Zou het verwijderen van iTunes op de pc en opnieuw installeren een oplossing bieden?

Bassmanjunior

bassmanjunior 18-05-16 00:23

En na veel gevloek toch er zelf uitgekomen. Door een nieuwe installatie van iTunes, na verwijderen via systeembeheer. Ik had gelijk weer contact met de bibliotheek op mijn remote app.
Eenmaal beneden kon ik nog geen contact krijgen met de aTV. Na een herstart was de verbinding weer hersteld en werkte alles weer gelukkig.

Ikke blij! Wellicht dat een ander ook nog iets aan deze oplossing heeft........

Bassmanjunior

bassmanjunior 15-12-16 15:31

Gisteren wederom zelfde probleem. Na update van iTunes en Apple tv4 geen contact met bibliotheek. Na verwijderen en opnieuw installeren van iTunes werkt alles weer...........


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:13.