iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 4e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f181/apple-tv-4e-generatie/)
-   -   Apple TV4 en bediening via Siri (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f181/apple-tv-4e-generatie/180660-apple-tv4-bediening-via-siri.html)

patbrand 08-02-18 15:18

Apple TV4 en bediening via Siri
 
Voor een vriend die na een ernstig ongeval verlamd is vanaf zijn schouders (en derhalve ook zijn handen niet meer kan gebruiken) ben ik aan het uitzoeken wat Siri voor hem kan betekenen. Bijvoorbeeld icm Apple TV. Ik ben benieuwd wat je precies wel en niet met Siri voice commands kan. Ik weet dat je bijv een Netflix film kunt opzoeken, maar kun je ook de tv aan en uitzetten? Kun je scrollen door films? Met andere woorden: wat kun je wel en niet doen zonder je handen te gebruiken. Vooral hetgeen je niet kunt doen is interessant.
Dank, Patrick

jap74 12-02-18 11:36

Siri werkt best goed. Ik heb films op mijn Mac staan en die kan ik via Siri heel eenvoudig opvragen. Ik vind de werking van Netflix niet echt betrouwbaar. Misschien komt het omdat ik onduidelijk spreek, maar als ik in het hoofdmenu van mijn Apple TV siri activeer (dit moet je overigens wel met de afstandsbediening (en dus je vinger) doen) en vraag naar 'Speel The Crown' Apple TV niet automatisch naar Netfix gaat en daadwerkelijk THe Crown speelt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:41.