iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Na update: Activeren iphone lukt niet, bellen wel (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/101649-na-update-activeren-iphone-lukt-niet-bellen.html)

rienwoerden 18-10-11 17:07

Na update: Activeren iphone lukt niet, bellen wel
 
Vorige week Iphone 2 gekregen. Gisteren de iPhone geupdated, omdat iTunes dat adviseerde. Met het gevolg dat nog wel de iconen van het netwerk en Wi-Fi zichtbaar zijn (kan met zowel een KPN- als T-Mobilekaart zelfs nog gewoon bellen via toetsenbordje van "noodoproep"), maar op scherm staat verder alleen de afbeelding die aangeeft dat iPhone verbonden moet worden met iTunes.

In iTunes verschijnt de melding "Welcome to your new iPhone", "Activate your iPhone with AT&T".
Na ingeven van mijn Apple ID, wachtwoord en mailadres loop ik vast in "Accept iPhone Terms & Conditions". De inhoudsopgave ervan verschijnt niet en verder kom ik niet.

Inmiddels een simkaart via DealExtreme aangeschaft (zoals beschreven in topic 83085 "Activeer je iPhone met een niet-officiële simkaart (jailbreak)"), maar dan verschijnt in iTunes de mededeling "Er is geen leverancier die de geinstalleerde SIM-kaart in de iPhone ondersteunt".

Hoe krijg ik weer toegang tot mijn apps?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:58.