iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPod touch: Ipod NIET te herstellen.. Lukt gewoon niet! Heeft iemand de oplossing? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/102864-ipod-niet-herstellen-lukt-gewoon-niet-heeft-iemand-de-oplossing.html)

lolsaus 29-10-11 14:36

Ipod NIET te herstellen.. Lukt gewoon niet! Heeft iemand de oplossing?
 
Beste Mensen,

Na mijn ipod op IOS 5.0.0 gezet te hebben en te willen jailbreaken wat mislukt is wil ik hem eigelijk weer unjailbreaken.. Ik dacht dus. Even herstellen..
Nou, dat gaat dus niet meer.. Ik heb het op 2 computers geprobeerd en hij doet het niet! Hij geeft deze foutmelding: De iPod 'iPod touch' kan niet worden hersteld. This device isn't eligible for the requested build.

Cydia staat er wel op.. Deze wil ik juist verwijderen.. Maar ik weet niet hoe. Help aub. Als er iemand mij via skype of dergelijke wil helpen graag!

Alvast Bedankt!

Mvg,

Stan

NaM3l3Ss 03-11-11 12:20

Je request bij de servers van apple om je software up te daten is afgewezen. Heb je aan je hosts file geprutst? Gebruik je TinyUmbrella? Welk type ipod heb je ?

XIII 03-11-11 12:22

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:40.