iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone 3GS unthetered jailbreak iOS 5 old bootrom (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/103446-iphone-3gs-unthetered-jailbreak-ios-5-old-bootrom.html)

stylo 03-11-11 20:42

iPhone 3GS unthetered jailbreak iOS 5 old bootrom
 
OK, dus ik ben een beetje in de war. Ik lees overal dat je je iphone 3GS kan unthetered jailbreaken met je oude bootrom. Maar overal waar ik lees staat er alleen maar een beta van iOS5. Is het ook mogelijk om met de laatste versie van iOS5 je iphone 3GS te jailbreaken? Zo ja hoe?
Ik heb een iPhone 3GS met oude bootrom en iOS 4.3.3 jailbroken

Alvast bedankt voor jullie hulp!

PS. Want volgens mij had ik dat een keertje gelezen, dus ik met redsn0w jailbreaken krijg ik een error: panic: we're hanging here.. Ik schrikken natuurlijk, het bleek na een boot volledig zijn opgelost maar wel op 4.3.3

PPS. Wat bleek, ik had het helemaal fout gedaan, foute dingen aangeklikt enzo.. maarja dit is eigenlijk een ander verhaal

XIII 03-11-11 20:59

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:48.