iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: iPhone 3GS blijft uitvallen na jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/106179-iphone-3gs-blijft-uitvallen-na-jailbreak.html)

Sliien 03-12-11 17:31

iPhone 3GS blijft uitvallen na jailbreak
 
Hallo allemaal,

Toen iOS5 uitkwam, heb ik deze direct erop gezet. Tethered jailbreak eroverheen en klaar. In het begin had ik nérgens problemen mee, maar de afgelopen dagen blijft hij continue uitvallen. Dan kijk ik bijvoorbeeld even op Twitter, ben ik klaar en zet ik hem op t lockscreen... En als ik 'm dan weer wil gebruiken istie uitgevallen.

Ik word er ondertussen een beetje gek van. Iedere keer die telefoon weer opstarten met de laptop is gewoon irritant. Bovendien valt hij ook overdag uit wanneer ik op school ben. Kan ik hier iets tegen doen? Eventueel de jailbreak verwijderen of iets anders?

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

simlockvrij 03-12-11 18:37

wat heb je geinstalleerd via cydia?
dat zou ik stapsgewijs verwijderen en als dat niet helpt vermoed ik dat je 2 opties hebt, herstellen naar een oude 4.x.x versie, of herstellen naar 5.0.1 want volgens mij is er geen weg terug naar 5.0.0.

Sliien 04-12-11 02:09

Via Cydia heb ik alleen Installous geďnstalleerd... En daar heb ik verder nooit echt problemen mee gehad. Daarom begrijp ik het ook echt niet. Mocht er echt geen oplossing zijn ga ik ook zeker terug naar iOS 4. Bedankt voor je reactie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:16.