iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPod touch: Cydia blijft packages downloaden, en geen sources weergeven (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/107583-cydia-blijft-packages-downloaden-geen-sources-weergeven.html)

wereld101 21-12-11 21:25

Cydia blijft packages downloaden, en geen sources weergeven
 
Ik heb vandaag mijn firmware op mijn Ipod Touch (4.2.1 op model MC086NF) hersteld en daarna wou ik 'm weer jailbreaken zoals ik al eerder had gedaan. Ik heb Greenp0ison gebruikt. Alles ging goed (loader stond op springboard en even later ook Cydia) maar nadat ik Cydia had opgestart en op 'user' had geklikt bleef Cydia maar 'packages downloaden' (blijft bovenin scherm staan). Dit blijft maar doorgaan, en als ik kijk bij de sources staat daar geen enkele source. Er staat bij packages wel een packages geïnstalleerd maar dat zijn de standaards neem ik aan.
Ook als ik een source wil toevoegen blijft deze op dat zwarte scherm staan met onderin 'downloaden packages'. Dit blijft er ook voordurend opstaan.

Kan iemand me a.u.b. helpen??

simlockvrij 21-12-11 22:00

als het goed is staan er standaard al een paar sources in, die gaat ie dan uitlezen/ laden. maar dit zijn er maar een paar dus zo gepiept. blijft cydia laden, of krijg je na een paar minuten een melding?

wereld101 21-12-11 22:05

nee er staan geen sources in, dat is het rare want dat had ik vorige keren wel. ik heb 'm zo'n 20 minuten aangelaten en hij blijft doorladen. ik krijg geen melding en als ik op cancel druk stopt ie gewoon, geen melding o.i.d. ook als ik op de 'home-pagina' van cydia bij 'more package sources' een van die default sources toe wil voegen door erop te klikken en daarna ok, komt er geen foutmelding maar wordt die source ook niet toegevoegd...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:19.