iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: identiteitscrisis: appstore ziet iphone als ipod na jb 5.0.1 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/110307-identiteitscrisis-appstore-ziet-iphone-ipod-na-jb-5-0-1-a.html)

maxmax 22-01-12 00:37

identiteitscrisis: appstore ziet iphone als ipod na jb 5.0.1
 
Na een basebandpreserve in redsn0w en een succesvolle clean install jailbreak met hacktivate, kon ik whatapp niet installeren, stond er niet tussen.
Ik ben erachter gekomen dat de appstore op de iphone zelf aangeeft in updates; aankopen "niet op deze IPOD" staat ipv iphone. m'n 4s doet het wel gewoon (cydia etc) of te wel: appstore denkt dat de iphone4 een ipod is...

iemand goeie suggesties?

Bubbly 22-01-12 01:52

Wat voor iPhone heb je? (beschouw voorgaande als doorgestreept: 4) Ultrasn0w gebruikt? iPod ISPW gebruikt? :P Welke tweaks heb je geïnstalleerd?

Je snapt me wel, ff achtergrondinformatie op een rij :)

maxmax 22-01-12 07:14

Redsnow zoals er staat ;) ispw natuurlijk van iphone, anders doet telefoon het niet:) en alleen seriousmod maar dat had geen invloed, appstore liep toen al met id-crisis.
Nog meer weten?

Bubbly 22-01-12 20:59

Probeer dit eens:
1. Verbind met iTunes
2. Harde reset (beide knoppen inhouden tot-ie weer opstart)

Of 'm in DFU modus zetten en er weer uithalen..

Volgens bronnen online ligt het aan incompatibel tweaks. Aangezien de ene tweak die jij had er geen invloed op had moet het aan iets anders liggen.. Maar probeer toch even alle tweaks en/of repo's te verwijderen en dan te rebooten, wie weet helpt dat. Ik heb zelf niet gehacktivated tot nu toe, maar zou het probleem hier kunnen liggen?

Meer kan ik er niet over vinden online. Werkt dat niet zou ik 'm herstellen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:01.