iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: 4S 32GB: Zwart scherm na vergrendelen en headset inpluggen (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/112780-4s-32gb-zwart-scherm-na-vergrendelen-headset-inpluggen.html)

SebasD 23-02-12 21:14

4S 32GB: Zwart scherm na vergrendelen en headset inpluggen
 
Hoi!

Ik heb sindskort iets vrij vreemd voor met mijn iPhone 4S (32GB, jailbreak, +- 3 maand oud). Ik had het scherm vergrendeld na een foto te nemen en snel even Twitter te checken, niks speciaals dus. Even later (een paar minuten) plugde ik de headset in om wat muziek te luisteren. Toen ik op de homeknop drukte gebeurde er niks. Hetzelfde met alle andere knoppen. Niet echt direct reden tot paniek dacht ik, zo'n iPhone kan ook wel eens z'n kuren hebben. Nu bleek het wel ernstiger dan dat. Ik las kort nadien dat 10sec de aan/uit-knop indrukken dit soort problemen kon oplossen (hard reset) maar net als gelijk wat ik ook probeerde haalde dit helemaal niks uit.

Nu is mijn vraag: heeft iemand een gelijkaardige ervaring? Ik las dat het door het feit dat er een jailbreak op staat veel complexer wordt om de oorzaak ervan te vinden. De jailbreak staat er al op vanaf hij beschikbaar was voor de 4S. Voor garantie en dergelijke maakt die jailbreak ook niet uit veronderstel ik gelezen te hebben?

Alvast enorm bedankt!

instructor66 26-02-12 13:10

Je moet de aan/uit knop plus de home button tegelijk vast houden tot de apple logo verschijnt. Dan start hij opnieuw op.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:51.