iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Alle cydia bestanden verwijderen. (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/113467-alle-cydia-bestanden-verwijderen.html)

020 05-03-12 20:03

Alle cydia bestanden verwijderen.
 
Hoi iedereen,

Ik heb een vraagje, ik had me iPhone herstelt en opnieuw de reservekopie van toen er weer opgezet, daarna weer gejailbreakt! Maar nu een vraagje, als je je iPhone herstelt hebt, en je zet weer je reservekopie erop, zitten er dan nog de jailbreak-apps/tweaks bestanden op? Want wanneer ik naar expert-mode kijk in cydia dan zie ik de bestanden nog die volgens mij ook voor de restore erin zaten op de reservekopie zo te zien? Is er een optie om alles van cydia te verwijderen zonder me back-up bestanden van apps/foto's/mail/muziek etc te verliezen.

quest1 08-03-12 01:45

Is toch simpel: maak een back up via iCloud. Dan gewoon uw iPhone/iPod/iPad terug herstellen naar oorspronkelijke staat, zoals je het hebt gekocht(de jailbreak met alle cydia app's/tweaks zijn dan verdwenen). En dan terug jailbreaken. iCloud zet al uw foto's, contacten, etc... automatisch terug.

XIII 08-03-12 08:05

In die backup zitten dan restjes van de jailbreak…

(bijvoorbeeld instellingen)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:29.