iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: To be or not to be (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/113834-to-be-or-not-to-be.html)

yocko 10-03-12 00:10

To be or not to be
 
Zou zo graag een paar meninkjes horen. Ik heb een 4s. En een jailbreak. Waar ik heel blij mee ben en waar ik heel veel gebruik van maak.... Maar hij ZUIGT batterij. Ik heb een mophie juicepack air, en zelfs daarmee haal ik ternauwernood het einde van de dag.
Dus ik ben zo geneigd de jailbreak eraf te knallen en terug naar stock FW te gaan. Maar ik wil mijn jailbreak aan de andere kant ook niet kwijt. Een enorm dilemma.... Iemand een suggestie?

tomic22 10-03-12 09:15

Geen eenvoudig antwoord hierop. Met een JB kun je alles. Daardoor kunnen er conflicten ontstaan (tussen apps of tussen iOS en apps.) Dat kan veel cpu kracht nemen waardoor je accu snel leeg raakt. Wat ik je aanraad is om het probleem proberen te isoleren.

Start met een restore + jb (dus zonder een backup terug te zz). Install dan eens een paar JB apps. Als het goed is loopt je accu dan minder snel leeg. Of het ligt specifiek aan die apps. anders nog een paar apps installeren etc...

XIII 10-03-12 10:31

Die restore mét jailbreak kan net niet…


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:27.