iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   Iphone 4 start steeds opnieuw op na Jailbreak van redsnow (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/113900-iphone-4-start-steeds-opnieuw-op-na-jailbreak-redsnow.html)

Badr 11-03-12 03:48

Iphone 4 start steeds opnieuw op na Jailbreak van redsnow
 
Beste mensen,

mijn excuses als ik hier een vraag stel die elders op het forum is beantwoord. Ik heb gezocht maar kon niet echt een antwoord vinden.

Het volgende is gebeurd. Ik heb een Iphone 4 en die had de versie 5.0.1 erop. Ik wilde deze jailbreaken dus ik heb de redsnow 0.9.10b6 voor windows gedownload en de instructies gevolgd. Ik kreeg gewoon die irritante ananas te zien dat het was gelukt maar moest het toestel rebooten.

Toen ik 'm daarna aan wilde doen bleef deze bij het apple-logo hangen en daarna het laadcirkeltje. Hij reageert nergens op, en start telkens opnieuw op. Als ik hem aansluit op mijn laptop dan wordt ie niet gevonden en hoor ik steeds opnieuw het geluid alsof ik mijn telefoon telkens in de lader doe en er weer uit haal.

Ik heb heel lang op de powerknop gedrukt maar het helpt niet. Ook het lang inhouden van de home-toets brengt geen verandering.

Ik ben nu een beetje ten einde raad en hoop dat iemand mij hiermee kan helpen. Want het lijkt erop dat mijn Iphone niet meer gaat werken en dat zou ik betreuren.

Mvg,

iD4n3 11-03-12 04:30

Probeer eens een hard-reset?

Scotth 11-03-12 13:09

In redsn0w voor de optie 'just boot tethered' kiezen, je iPhone moet hiervoor aangesloten zijn aan de pc... Elke keer als je iPhone uitgaat moet je dit opnieuw doen, totdat er een untethered jailbreak voor de iPhone 4 uitkomt .

iD4n3 11-03-12 16:16

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Scotth (Bericht 778403)
In redsn0w voor de optie 'just boot tethered' kiezen, je iPhone moet hiervoor aangesloten zijn aan de pc... Elke keer als je iPhone uitgaat moet je dit opnieuw doen, totdat er een untethered jailbreak voor de iPhone 4 uitkomt .

Hoe kan dat dan als zijn laptop de iPhone niet eens kan zien?

Scotth 11-03-12 19:00

Zet hem eens in DFU mode, wordt die dan gezien? Probeer een andere PC. Restore dan je iPhone.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:00.