iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: iPhone 4 NIET in DFU te krijgen EN error 14 in iTunes!?! (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/114840-iphone-4-niet-dfu-krijgen-error-14-itunes.html)

aeger 24-03-12 00:10

iPhone 4 NIET in DFU te krijgen EN error 14 in iTunes!?!
 
Zoals de topic titel al aangeeft. Ik heb in iPhone 4 die ik niet in DFU modus kan krijgen. Ik heb dit hiervoor al 100x gedaan bij andere iPhones, dus ik weet precies wat ik moet doen. Alleen bij deze iPhone 4 is het geval dat als ik de wake/sleep knop loslaat en alleen nog de home knop ingedrukt houd hij weer aangaat!!! (de home knop is niet kapot, anders zou de iPhone niet uitgaan wat hij dus in eerste instantie wel doet).

Verder zit ik met het volgende probleem. Ik wilde de iPhone herstellen, alleen liep de balk bovenin iTunes op een gegeven moment stil staan. Hij wilde echt niet meer verder, heb ook lang gewacht. Ik heb vervolgens de USB kabel eruit getrokken om het opnieuw te proberen. Nu krijg ik error 14, ik heb geen idee wat ik moet doen om hem te herstellen of hem uit deze modus te krijgen.

Ik heb dit zowel op een windows computer geprobeerd als op een macbook air! Bij beide krijg ik foutmelding 14 dus. Ik ben echt radeloos en heb graag zo snel mogelijk hulp nodig.

Wie kan me helpen!!!??? Alvast bedankt!

Edit: inmiddels is het gelukt om hem 1x in DFU modus te krijgen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:12.