iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Herstellen 5.0.1 op iPhone 4 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/115978-herstellen-5-0-1-op-iphone-4-a.html)

Bubbly 09-04-12 13:57

Herstellen 5.0.1 op iPhone 4
 
Hi,

Graag tips hoe ik dit moet volbrengen. Ben alweer een paar uur bezig op deze "vrije" dag omdat m'n iPhone gebricked is en in een nachtenlange crash loop belandde.

- Ik heb de SHSH blobs van 5.0.1 (TinyUmbrella)
- Custom restore bestand (PwnageTool)
- Zit in pwned DFU mode (Redsn0w)
- TSS server van TinyUmbrella staat aan

Ik krijg error 11.

Hoe kan ik dit werkende krijgen? Anderhalf uur googlen helpt me niet verder en de topics op dit forum ook niet want als je zoekt op error 11 worden de cijfers genegeerd.

* Ik heb in m'n hosts file de server (gs.apple.com) van Apple naar local host omgeleid. Als ik dit weghaal krijg ik een andere error (ineligible build). Ik vermoed dus dat de TSS server van TU helemaal geen invloed uitoefent op iTunes, maar ik heb geen flauw idee hoe ik dat nou weer moet fixen. Je moet niet naar Cydia servers omleiden, want die werken niet meer en dan krijg je weer een andere error.. Wat moet je dan wel doen? Graag hulp beste lezertjes:O

Ps. Ook zie ik in TinyUmbrella 2x een IMEI nummer dat ik niet herken onder Recovery Devices. Komt dat misschien door Protect My Privacy? Als m'n iPhone tevergeefs probeert te booten staat 't er wel met naam onder Connected Devices.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 9 april 2012 om 14:22 ----------

Oplossing:
- Zoek het SHSH bestand van TinyUmbrella op. In RedSnow is een optie aanwezig om deze te injecteren in je (custom) firmware bestand (ISPW). Als je dit nieuwe bestand vervolgens selecteert in iTunes kun je herstellen.

iScorpio 09-04-12 20:09

Op verzoek een slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:26.