iphone 4 "Frans" aan praat krijgen

iphone 4 "Frans" aan praat krijgen discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Ik heb hier een iphone4 van een vriend. Ik weet dat het eenFrans toestel is , verder niets. Dus ik weet ook niet welke ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 April 2012, 14:57
» iPhone 4 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 6
Standaard iphone 4 "Frans" aan praat krijgen

Beste

Ik heb hier een iphone4 van een vriend. Ik weet dat het eenFrans toestel is , verder niets. Dus ik weet ook niet welke de firmware , welke het serienummer , ...
Ik zie jullie al denken , gewoon aansluiten op iTunes en je weet . Neen; ook dit werkt niet - bij aansluiten op iTunes wordt de telefoon herkend (daar wordt enkel bij naam: "iPhone" weergegevens , bij de andere staat "nvt")

Graag had ik dit toestel gewoon gejailbreakt zodat ik er toch nog enkele dingen mee kan doen. Door het lezen van dit forum hier heb ik vernomen dat bellen met dit toestel onmogelijk wordt, hopelijk kan ik toch nog genieten van de andere functies van het toestel.

Ter info wat ik al allemaal geprobeerd heb :
Redsnow , Snowbreez, ... proberen te herstellen naar firmware (ook al is dit heel moeilijk omdat ik niet weet welke)

Mijn vraag;
zijn er mensen die me kunnen vertellen hoe ik dit prachtig i-ding terug aan de praat krijg ?

PS: op het scherm staat nu ofwel (het is telkens een van deze drie bij aansluiten toestel aan pc) :
1. apple logo
2. iTunes logo met usb kabel
3. taal en landinstellingen

Deze 3 dingen komen erop
Alvast bedankt voor jullie respons(en)

Vr. Groeten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 April 2012, 10:44
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

probeer hem eens te jailbreaken met redsnow dan wordt hij gehactiveerd en kan je perfect kijken welke software er op staat .
  #3  
Oud 18 April 2012, 13:29
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 866
Standaard

Als hij op taal en landinstellingen staat heb je als je begint ook een i met een circkel eromheen.
Al je daar het imei nummer op ziet kunnen er mensen op dit forum kijken op welke provider hij gelockt is.
  #4  
Oud 20 April 2012, 19:25
» iPhone 4 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 6
Standaard

Eerst en vast ,

Alvast bedankt voor jullie reacties ; hier een kleine reply:

@kimvb het proberen jailbreaken met redsnow is me tot op heden niet gelukt
(doordat ik geen weet heb van de firmware versie)
@senna22 , ik begrijp wat je bedoelt en ik had inderdaad nog niet zo ver gedacht. Ik heb het imei nummer. Is het dan verstandig dit hier gewoon te replyen in de post ?

Ik zie dat Imei & Iccid dat deze allebei ingevuld zijn.

Indien het toestel gewoon geblokkeerd zou zijn door een operator , kan ik het dan gaan gebruiken voor iPod, mail, internet, ...?
Hoe ga ik dan te werk? Ook al weet ik dat dit voorspoedige vragen zijn; maar stel deze beter nu (dan te wachten op een volgende reply)

Nogmaals bedankt; hopelijk geraak ik eruit.

Vr. groeten

Niels

Laatst gewijzigd door hatiti; 20 April 2012 om 19:50.
  #5  
Oud 20 April 2012, 19:31
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 866
Standaard

Hoi Niels,
PM anders je imei nr. naar mij, dan check ik hem voor je.
  #6  
Oud 21 April 2012, 19:13
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

Aangezien je een iphone 4 hebt kan je jailbreaken. Want ook al sta je op 5.1 dan heb je gewoon een untetered jailbreak. Dus proberen zou ik zeggen.

edit: is tetered dat ik bedoel manman hou die 2 moeilijk uit elkaar .

Laatst gewijzigd door kimvb; 22 April 2012 om 20:28.
  #7  
Oud 21 April 2012, 19:16
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 866
Standaard

5.1 is tot op dit moment nog steeds een teterdjailbreak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3gs "geen service"/"zoeken.." zozamis Unlock 10 21 December 2011 20:48
Windows: "oude" iPhone syncen met "nieuwe" iTunes: appdata behouden? SpiritMuse iTunes 5 27 June 2011 21:00
iphone "no service" bij "enable 3G" optie arnevt iPhone algemeen 4 13 September 2010 19:03
probleem springboard steeds op "zwart" en niet wakker te krijgen mdecocq iPhone algemeen 4 26 August 2010 12:19
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 14:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:26.