iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: informatie gevraagd iphone 4 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/117624-informatie-gevraagd-iphone-4-a.html)

Matisto25 08-05-12 15:03

informatie gevraagd iphone 4
 
Hey ik heb namelijk een gele vlek op mijn scherm sinds paar dagen
Heb deze iphone sedert eind 2010. Wat kan ik het best doen ?
Heb gelezen dat dit de lijm kan zijn die uitloopt maar na 1 jaar en een half gebruik lijkt mij dit sterk en is dit iets anders denk ik?

Heb ook nog ander probleem als ik mijn iphone wil herstellen dan wil hij telkens update 5.1.1 installeren in itunes maar deze update wil ik juist niet aangezien ik wil jailbreaken
dus mijn vraag is nu hoe kan je iphone restoren zonder dat hij update?
mijn versie is 5.1

XIII 08-05-12 15:08

Lees eens meer over SHSH blobs... (tip: gebruik de zoekfunctie)

BMWJuupke 13-05-12 13:22

Ik heb precies hetzelfde ook een gele vlek linksboven bij het antenne signaal. Naarmate de Iphone langer aanstaat wordt de vlek steeds donkerder. Het betreft een Iphone 4 16GB, Ik heb hem bij de phonehouse in NL gekocht. De gsm is vorige week opgestuurt naar dynafix en heeft als status momenteel: Logistiek - Product ontvangen door reparatieafdeling.

Ik ben eigenlijk benieuwd wat ze met de iphone gaan doen, repareren of refurbished toesturen. De Iphone is ouder als een jaar (1 maand) dus heb net geen apple garantie meer. Zover ik weet verlengt the Phonehouse of je provider de garantie met 1 jaar (voor een 2 jarige contractduur) klopt dit?

Iemand die er ook ervaring mee heeft? Vlekken of pixelschade op het scherm na 1 jaar en die ter reparatie opgestuurd is?

pvtje 14-06-12 19:16

Ook hier sinds een week last van gele vlek links boven in het scherm, lijkt wel naarmate het warmer is dat de vlek donkerder wordt, Iphone 4 is ruim een jaar oud, werkt verder prima, iemand ervaringen hier mee, zie dat er mensen last van hebben maar oplossingen zie ik niet. denk dat ik morgen maar langs de Apple store ga.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:59.