iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Jailbreak vraagje (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/117865-jailbreak-vraagje.html)

smileytjuh 11-05-12 23:18

Jailbreak vraagje
 
Ik heb een iphone 3gs 16g met ios 5.1 niet 5.1.1 die ik wil jailbreaken. Ik ben niet zo bedreven met het hele jailbreak gebeuren heb veel gelezen op internet maar wat ik nergens kan vinden is op ik ook mijn bestanden dan kwijt ben zoals spelletjes waar ik mee bezig ben, zou jammer zijn als ik op nieuw moet beginnen. Mijn muziek en fotos vind ik niet zo erg maar het zou jammer zijn als ik opnieuw moet beginnen met mijn spelletjes. En als ze na een jailbreak weg zijn is er dan een mogelijkheid dat ik ze terug zet dmv een soort restore ofzo.

Hoop dat iemand mij verder kan helpen. Alvast bedankt.

ballegooier 21-05-12 06:22

Nee, je raakt noch je spelletjes, noch je voortgang in je spelletjes kwijt. Sterker nog: je raakt niks kwijt, geen enkele app.
Maak voor de zekerheid altijd een verse reservekopie van je iPhone vóór je begint, mocht je iets verkeerd doen (als er iets misgaat ligt dat meestal aan jezelf) Je kunt dan idd ten allen tijde de boel terugdraaien / ongedaan maken / herstellen door een restore + reservekopie terugzetten uit te voeren...

Jailbreaken wist je iPhone niet, het enige verschil na het jailbreaken is dat Cydia geïnstalleerd is op je iPhone.

XIII 21-05-12 07:59

Als je er zo bang voor bent, waarom wil je dan eigenlijk jailbreaken?

PS: Pas je je profiel even aan? (daar staat nog een 3G ipv 3GS)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:29.