iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPod touch: iPhone is alle basis apps kwijt na back up herstellen (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/124390-iphone-alle-basis-apps-kwijt-na-back-up-herstellen.html)

Spiration 06-09-12 23:52

iPhone is alle basis apps kwijt na back up herstellen
 
Hopelijk kan hier iemand mij helpen..

Ik had sinds vandaag een iPhone 4S 32GB met de 5.1.1 dus wou ik deze jailbreaken heb daarom de stappen gevolgt zoals het in de handleiding op dit forum uitgelegd stond. Ik maak eerst een back up , zet de fabrieksinstellingen terug voer de jailbreak uit met absinth de jailbreak lukt en werkte ook tot ik de Back up terug plaatste sindsdien staan al mijn apps erop behalve de gene die er standaard opstaan. Zoals instellingen telefoon, sms, foto's etc heb al herstel geprobeerd alles maar niets helpt kan iemand mij plz helpen of is de iPhone voor de vuilbak :(???

Guest-20180925190238 07-09-12 08:35

Na de jailbreak moet je eerst Cydia openen zodat Cydia kan "stashen". "Stashen" is het verplaatsten van sommige standaard apps naar een andere locatie (/var/stash/Applications/).

Dat heb je blijkbaar niet gedaan.

Over dit thema is er al vaker geschreven op dit forum. Ik zou zeggen gebruik de zoekfunctie eens.

Succes gewenst :)

Spiration 07-09-12 09:41

Het is me gelukt.. Back up terug zetten van een andere persoon op een andere pc en dan herstellen klikken dan komt hij volledig terug in fabrieksinstellingen :) I'am a happy person right now


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:13.